zibuokle02 parašė:
pakentek. palauk bent savaite. nebegadink testu be reikalo. jei buvo persileidimas-tai hcg slapime dar yra ir jautrus testai rodo. jei viskas gerai, bet nestumas dar labai mazas , kad net gydytoja nemato-kai kurie testai gali dar nerodyti. apsisarvuok kantrybe, suprantu , kad nelengva, bet nelabai turi kita iseiti. tik kodel nepadare kraujo tyrimo del hcg, o paskui pakartotinio? man kai buvo persileidimas, bet negalejo garantuoti 100%, kad ivyko P, tai dare. paziurejo, kad kraujyj hcg sumazejo po keleto d.
vat to as ir nesuprantu
as kai pas ja atejau pasakiau kad kauojuoju NT buvau pasidariusi pies su neryskia juostele,pasakiau ji sako gerai padare ehoskopa man
sako gimdoi nieko nematau gal vyksta persileidimas (GAL) ir viskas tuom baigesi.visa apziura truko max 5min
maniau kad turi daugiau apziueti,klausineti ir pan..jokiu tyrimu nedare

nieko nebuvo iskart po mm. tai kai pasiuziuriu buvo tik 08.31 ir 09.04 tai as jaigu tuom dienom pastojau tai niekaip nesigauna tos 6 savaites iki 09.24d. o ji man sako ateik pirmadieni pasiziuresim kaip augat prisiurpino mane, as pas ja paklausiau ko man pirmadieni eit ? kadangi buvo persileidimas reik pasiziureti kaip auga ar viskas tvarkoj. Dabar sedziu kaip durne ir nervinuos ar viskas gerai ir pati suprantu kad realiai ir gaunasi 3 sav o ne 6sav o nervai ima, mintis durnos.