Karallaite parašė:
O as norejau pakausti kur klaipedoje atlieka HCG kraujo tyrima ?gal kuri daretes ir kiek tai kainuoja![]()
sorpo prie Lornos, 55Lt atsakymas po 3val. dariausi liepos men.
Karallaite parašė:
O as norejau pakausti kur klaipedoje atlieka HCG kraujo tyrima ?gal kuri daretes ir kiek tai kainuoja![]()
sorpo prie Lornos, 55Lt atsakymas po 3val. dariausi liepos men.
bonduelle parašė:
Merginos mmm veluoja nuo 18dienos,vaiduokliukai yra,bet jie neryskeja,nesuprantu,testus pirkau tuos kur po 1lt,bet stsiunte siaurucius,plonicius,gal jie kokie lievi?
niekada tokiu pigiu nepirkau. vargu ar galima tiketis kazko is testo uz 1Lt. pirkdavau tik vaistinej ir ne tas juosteles
sielos_ekstaze parašė:
labas rytas merginos, dziaugiuosi netveriu savo kailyje, nes paziurekite koks jau ryskus mano 'maziukas'
tai ko tu testus begadini ?
tu laukiesi. sveikinu!!! pasiskambink gydytojai ir susitark del vizito po keletos savaiteliu. geriau sulaukti kol sirdute prades plakti-tada drasiau galesi dziaugtis.
sielos_ekstaze parašė:
labas rytas merginos, dziaugiuosi netveriu savo kailyje, nes paziurekite koks jau ryskus mano 'maziukas'
Sveikinu
zibuokle02 parašė:
tai ko tu testus begadini ?tu laukiesi. sveikinu!!! pasiskambink gydytojai ir susitark del vizito po keletos savaiteliu. geriau sulaukti kol sirdute prades plakti-tada drasiau galesi dziaugtis.
tai kad nupirktas dar vienas buvo, pa smane jie cia lb pigus
o vizitas man skirtas po triju sav
snieguole131 parašė:
Sveikinu![]()
![]()
dekoju labai
snieguole131 parašė:
sielos_ekstaze gerai kai bent kazkam sekas, o musu taip ir neaplanko gandriukai, visai nelauktos mm kaip ir atejo![]()
nk tikiu kad visoms laukiancioms pasiseks
, ir ilgai nebekankins gandrai jusu.. skaniu varliu papirktit turguje
sielos_ekstaze parašė:
nk tikiu kad visoms laukiancioms pasiseks, ir ilgai nebekankins gandrai jusu.. skaniu varliu papirktit turguje
![]()
![]()
![]()
manau, kad jau reiktu
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai