Ivetut parašė:
jums reiktu daugiau pasiskaityti apie bt matavima...
skaiciusi as,bet tik norejau jusu nuomenes isklausyti ;)
Ivetut parašė:
jums reiktu daugiau pasiskaityti apie bt matavima...
pumyte23 parašė:
niekas geriau nepatar nei moksline literatura... ir nurodyti standartai, kaip viska atlikti... zinok nieko daugiau neisrasi... BKT NEmatuojama bet kokiu dienos metu
Mallliutka parašė:
pasimatavau bt is ryto , 37.0 ,o kokia temperatura buna iskart po pastojimo?
turi kelis menesius sekti savo BKT, kad ismokti ja skaityti... tokiu standartu visoms nera... yra tik pakilimai, nukritimai... ir daugelis kitu dalyku, kuriu be ilgalaiko sekimo neatpazinsi
Mallliutka parašė:
pasimatavau bt is ryto , 37.0 ,o kokia temperatura buna iskart po pastojimo?
įsiterpsiu truputį, nesuprantu kaip tu planuoji vaikelį ir visiškai nesidomi kaip pastoti, kaip tai vyksta, ar net kaip apsiskaičiuoti savo vaisingas dienas, informacijos daugiau nei pilna, o laiko kaip matau pas tave taip pat yra
laiko turiu, tik jau prisiskaiciau kad jau painioju viska, narsiau visur, ir supermama forumuose ir mama.lt forumuose ir rusiskuose saituose , visur, ir taip niekur neradau kokia buna temp iskart po pastojimo. savo vaisingas dienas skaiciuoju pagal raudonaji kalendoriu, tai pagal ji buvo ovuliacija 18 d, ir tada mylejausi ir dar pries tai visa laika po menesiniu, tai dabar nezinau, ar pastojau ar ne,
Mallliutka parašė:
laiko turiu, tik jau prisiskaiciau kad jau painioju viska, narsiau visur, ir supermama forumuose ir mama.lt forumuose ir rusiskuose saituose , visur, ir taip niekur…
daugiau mokslinių ar medicininių straipsnių pasiskaityk, o ne vien tik forumuose
o ar pastojai ar ne bus matyti kai vėluos mmm bent jau...
labas rytas merginas norejau paklausti jeigu yra tarkim pati pati nestumo pradzia tik testas dar jo neparodo ir kai darai myliuka ar jauciasi kas ten viduj? vakar myliuka su vyru darem ir tokia poza ..atsisedus ir taip nemalonu buvo juk i kazka baksnotu
anksciau niekada nieko nejausdavau tokiu nemalonumu
parsiukas parašė:
daugiau mokslinių ar medicininių straipsnių pasiskaityk, o ne vien tik forumuoseo ar pastojai ar ne bus matyti kai vėluos mmm bent jau...
skaiciau visokiausiu, net knyga buvau pasiemusi , bet ar tokia buka esu , kad negaliu niekaip suprast kaip ir kas, lauksiu kol tos menesines turetu ateiti , bet tas laukimas tai zudinantis
sjolita parašė:
supratau reikia kas antra diena tada tikimybe bus didesnelabai jau norim antro jau 4 menesiai ir niekaip nesigauna
![]()
seip ziurejau specialia laida, kad vyro sperma yra VISADA vaisinga ir galima myletis drasiai kiekviena, galima pradeti kelios dienos iki ov , man pasiteisino issyk . o buvau prisiklausiusi ivairiu nuomoniu apie ta spermos brendima
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai