parsiukas parašė:
na nemanau, kad testas tuomet jau ką nors rodys![]()
maza ka, nu viska pasisakysi kad bandai pastot ir pan ir viskas bus gerai nesinervink kuo maziau streso tuo bus lengviau pastoti
parsiukas parašė:
na nemanau, kad testas tuomet jau ką nors rodys![]()
maza ka, nu viska pasisakysi kad bandai pastot ir pan ir viskas bus gerai nesinervink kuo maziau streso tuo bus lengviau pastoti
deiritta parašė:
maza ka, nu viska pasisakysi kad bandai pastot ir pan ir viskas bus gerai nesinervink kuo maziau streso tuo bus lengviau pastoti![]()
dėkui, šiaip esu pakankamai rami, tik pagalvojau apie tai ir tiek
morenaza parašė:
Nezinau nors stengios negalvoti,bet vistiek mintyse galvoju kada pastosiu ,nzn kaip reik ismesti tai is galvos![]()
nu jo isivaizduoju kaip tau sunku, jau 2 men planuojat
parsiukas parašė:
dėkui, šiaip esu pakankamai rami, tik pagalvojau apie tai ir tiek![]()
pamatysi viskas bus puikiai
sekmes tau ir prasinesk kaip seksis
deiritta parašė:
pamatysi viskas bus puikiaisekmes tau ir prasinesk kaip seksis
![]()
ok visas naujienas pranešiu, niekur iš čia nedingsiu
kol nebūsiu
maziuke62 parašė:
sveikutesnorejau paklausti ar vienas is pirmuju nestumo pozymiu gali buti daznas slapinimasis? niekada neidavau nakti i vc o va sianakt jau ejau
![]()
gali, bet gali buti ir per didelio atsigerimo pries nakti pozymis ir daugelio kitu dalyku
maziuke62 parašė:
sveikutesnorejau paklausti ar vienas is pirmuju nestumo pozymiu gali buti daznas slapinimasis? niekada neidavau nakti i vc o va sianakt jau ejau
![]()
aš ant savęs jaučiu to nepastebėčiau nes ir taip dažnai lakstau, aišku nemažai ir geriu, bet vistiek
o į temą tai taip, tai yra vienas iš požymių
maziuke62 parašė:
![]()
Gali...man pradzioje buwo,kad lakstyt kartais pradedawau...bet ne ne naktym...
naktym weliau lakstyt pradejau...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai