2013.01.03 19:52 (prieš 13 m.)
g12ete parašė:
va butent man taip pat dare vaginalini ultragarsa.... bet kai registravausi pas ginekologe, tuo tarpu tik norejau pasikonsultuoti ar esu sveika ir laisvai galima planuoti leliu... bet ji nieko nepastebejo, o po keliu dieneliu pasidariau testuka ir pima kart gynenime man parode teigiama ir gana ryskias abi juosteles...
pagal mano apskaiciavimus, tai nestumas turetu buti 3 - 4 savaites, bet siame puslapyje man paskaiciuoja , kad 5 savaite jau man
tai ir nezinau ko tiketis, ryt darysiuos dar viena testuka, jei ir sis bus teigiamas, tada registrusiuos po kokios savaiteles vel, bet pas kita gydytoja, nes Lietuvoj pabuvau trumpai
tik baiminuosi, kad jei jau pastojau, kad butu viskas puiku, be jokiu komplikaciju del tu mano spazmuų ir tai kad nemate daktare...
sveikute ;) sioje svetaineje skaiciuokle rodo savaite ar dviem didesni nestuma. as nuo testuko, kai parode teigiama, zinojau kad mano nestumas kaip minimum 5-6 sav. pirma karta kai nuejau pas gydytoja, ji paklause kada buvo paskutines mm, pasakiau, o i sako, net neziuresiu, sako ateik po savaites ir galbut paskmatys... niu galvoju, gydytoja sako, gydytoja zino... atejau po savaites, paziurejo, sako, ooo, koks didelis pagal skaiciavkma! sako atitinka kaip minimum 6 savaite
bet uzvede knygute, ir vis tiek parase - nestjmas atitinka 5 savaite :))) keistuole... paskui kiek ejau pas ja, tiek ji stebejosi koks didelis mano vaikiukas :))) nebejau pas ja, persirasiau pas kita gydytoja, ji per pirma apziura pasake, kad vaikelis yra savaite didesnis nei pas mane parasyta, ir skaiciukjant pagal paskutines mmm, tai sake gali buti kad mums uzkjbo iskart po mm, todel ir nesfumas didesnis nej uzkibus ciklo viduryje
o ana gydytoja taip neigia sita varianta :))) taip kad mes visos skirtingos, ir musu nestumai skirtingi
tavo atvejis gali buti panasus i mano, nes jei testukas jau rodo, tai ir gydytoja per sekanti vizita pamatys