maziuke62 parašė:
nu dar vis tik tepa
o dareisi testuka?
maziuke62 parašė:
nu dar vis tik tepa
o dareisi testuka?
maziuke62 parašė:
nu dar vis tik tepa
tai jei nesmarkiai tai gal nieko baisaus, tau pirmadienį pas ginę, gal nepablogės iki to laiko, nesinervink labai
egleisin1990 parašė:
o dareisi testuka?
dariausi treciadieni po pietu neigiamas
maziuke62 parašė:
dariausi treciadi po pietu neigiamas
Testą daryt reikia anksti ryte su pirmu šlapimu... Daug kada ant testu rašo, bet ir ginekologes rekomenduoja...
maziuke62 parašė:
dariausi treciadi po pietu neigiamas
bet kai tau musu situacijos beveik vienodos ane?nes ir man bt 37,1 testas neigiamas..zodziu
parsiukas parašė:
o labai smarkiai kraujuoja? gal pasitempei per daug, na manykim kad nieko baisaus nebus![]()
istikro net nepavadinciau kraujavimu, pasirode tamsesnes isskyros gal su laseliu kraujo ir viskas, db vel svaru ir grazu
maziuke62 parašė:
istikro net nepavadinciau kraujavimu, pasirode tamsesnes isskyros gal su laseliu kraujo ir viskas, db vel svaru ir grazu![]()
tai ir sakau, kad labai nesinervintum ir nesitampyk taip labai, nejau negali nei truputį pasisaugoti darbe?
maziuke62 parašė:
istikro net nepavadinciau kraujavimu, pasirode tamsesnes isskyros gal su laseliu kraujo ir viskas, db vel svaru ir grazu![]()
as labai tikiuosi kad nebus tau kaip man..kai irgi buvo ciut kraujo su rudumu o paskui svaru grazu..as variau pas gine ir pasake kad gimdoj nemato nestumo ant rytdienos stipriai kraujuot pradejau o buvo persileidimas...bet man testas tada ir diena teigiama rode
maziuke62 parašė:
jo,zinai,kad gali buti nescia...tai wengk stresu ir fizinio darbo....manau tikrai reiktu saugot sawe..
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai