iewute12 parašė:
nu man tik vakare jis matosi, ispustas toks buna o as kaip kudute tai net labai matos ryskei da sesuo sako kad pawalgiau ar ispuciau o as tik juokiuos![]()
kada paskutines mmm buvo?
iewute12 parašė:
nu man tik vakare jis matosi, ispustas toks buna o as kaip kudute tai net labai matos ryskei da sesuo sako kad pawalgiau ar ispuciau o as tik juokiuos![]()
kada paskutines mmm buvo?
iewute12 parašė:
labuka mano istorije ilga ir as jau pawargau... pradesiu nuo pradziu.. As dariaus testa birzeli man rode 2 juostele bet jin wos wos matesi, dabar daraus testa bet n…
Arba tema isgalvota,nes pagal pozymius kaip ir nestumas,bet jeigu butu nestumas,testas butu teigiamas ir gydytojai pamatytu jau,arba pas jus kazkas labai rimto.Mes ne medikes,tad tyrkites nuo...iki...
Jolanta-K@J mama parašė:
Arba tema isgalvota,nes pagal pozymius kaip ir nestumas,bet jeigu butu nestumas,testas butu teigiamas ir gydytojai pamatytu jau,arba pas jus kazkas labai rimto.Mes …
Nzn pagal mane tai cia isgalvota koks normalus daktaras sakytu palaukti 2-3men
ir ko laukti???????nesamones
Musidla parašė:
Nzn pagal mane tai cia isgalvota koks normalus daktaras sakytu palaukti 2-3men![]()
Stebuklo matomai
Musidla parašė:
Nzn pagal mane tai cia isgalvota koks normalus daktaras sakytu palaukti 2-3men![]()
gal tiesiog lb ikyri paciente, todel ir liepe laukti tuos menesius kad tik gydytojams butu ramiau
iewute12 parašė:
labuka mano istorije ilga ir as jau pawargau... pradesiu nuo pradziu.. As dariaus testa birzeli man rode 2 juostele bet jin wos wos matesi, dabar daraus testa bet n…
sveika, gal tau vadinamas psichologinis nestumas, kai labai nori tikies imi galvot kad laukies, gali atsirast visi pozymiai, ir krutines maudimas bei padidejimas, menesiniu dingimas ir pan.
Tamia parašė:
tikrai gal zmogui ar negimdinis nestumas ar psichologinis..gal jauna niekas rimtai neziuri ir panasiai, ciklas gali sutrikti bet nedingti keturiems menesiams..
negimdinis nestumas 4 menesius?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai