Zivilekkk parašė:
Manes vis nesiliauja stebint ligonines - visais varpais skalambyja, kad misinukai blogis, bet jaunas, pirma kart mamas, isleidzia kruvinais papais ir net dorai nepa…
Iš ligononės išvažiavau kruvinais papais, palūžusoa dvasia or per mažai pieno vaikui su toliau krentančiu svoriu. Gerai, kad pati bent jau galvą ant pečių turiu ir greitai pagavom su vuru, kad tikrai valgas nepavalgo. Be to, klykiantis vaikas ir kruvinom ašarom verkūanti aš oš skausmo nebuvo išeitis.
Ligoninėje dėl.žindymo lpnsultavo gal 4 asmenys. Įskaitant žindymo konsultantę. Tiesiai švoesiai - absurdas. Arba ten visi nekompetetingi, arba tos rožinės spalvos apie papus yra melas. Or niekas nesako, kaip būna blogai ir ką tada daryti.
Edit. parašė:
Sveikos. Gal galit padėti? Nežinau ka daryti. Mums 3sav. Maitinu nusitrauktu pienu, neturiu daug, gal 2 kart dienoje tik iseina pamaitinti, daugiau primaitinu misin…
Identiška situacija. Buvo. Keistia mišinį kardinaliai. Bet kas dvi savaites. Arba bent kas kartą savaitėje. Pasidomėkit organic klasės. Topfer arba Holle karvių pieno. Nedaig brangiau, bet daugumą bėdų sutvarko. Topfer jau savaitė - di go visi pilvo pūtimai. Prieš tai Hipp combiotic gėrė. Bet per daug duų kaupėsi.
Dabar krūtį ima. Ir gerai. Ir nebeskauda. Bet! Neištraukia iki galo. Ir po valandos kabėjimo vis tiek alkana. Tad gyvenam nutrauktas mp+pm. Tikiuosi bemt du mėnesius taip ištempti. Norėčiau grįžti prie krūtinės, bet mp nedaugėja. O vaiko aš neklykinsiu. Vis iškeliu sau klausimą, ar alkanas klykiantis vaikas ir pažeista nervų sistema atperka mp naudą.
nes nu pabandau... ir be šansu. Aš nenorėčiau or lad mane alkaną laikytų.
Laikykitės. Jūs darpte tai, kas teisingiausia.