eglute1987 parašė:
Kas kiek laiko duodat? Nakty kiek ilgiausiai ismiega?
Na duodu kas 3 val mazdaug. Kartais gaunas kas 2,5, nakti ismiega po 4 buna, kartais 5, kartais 3. Tai gaunas kokie 7-8 maitinimai man po 120. Jam eina 4 savaite.
eglute1987 parašė:
Kas kiek laiko duodat? Nakty kiek ilgiausiai ismiega?
Na duodu kas 3 val mazdaug. Kartais gaunas kas 2,5, nakti ismiega po 4 buna, kartais 5, kartais 3. Tai gaunas kokie 7-8 maitinimai man po 120. Jam eina 4 savaite.
Paukščiukas parašė:
Jei 8,beveik litra sumaitinat,daugokai...o kaip jums ugis,svoris normaliai viskas?
Paukščiukas parašė:
Ar matėt mano atsiųstas lenteles? Man bent atrodo kad normalus tas jūsų valgymas yra. 🤔
Paukščiukas parašė:
Kai diegliukai mano labai riesdavosi ir tiesiog klykdavo,kai valgydavo,jam neskaudedavo,tai pradzioj irgi galvodavau,kad alkanas ( prasidejo 3) savaiciu. Ismeginau daug visko ir viskas padedavo 3-4 dienom. Kai suejo 2,5 menesio diegliukai baigesi ir dabar buna is alkanumo verkia,bet trumpai,nebe taip graudziai ir nebesiriecia...
Paukščiukas parašė:
O kaip daznai kakoja vaikiukai apie menesio laiko misiniu maitinami tik? Pas mane karta i diena ir tai paprastai virs kriaukles...
Mano vaikas kas antrą dieną 🙂 gydytoja sakė, jog viskas ok, organizmas daug pasisavina ir mažai kakoja
RaketaRaketa parašė:
Mano vaikas kas antrą dieną 🙂 gydytoja sakė, jog viskas ok, organizmas daug pasisavina ir mažai kakoja
O kodel maniske daro vos ne po kiekvieno maitinimo, ar normalu? Su vz ir dbr vakare pavalge, migdem ir prisikakoji , tada vel kol uzmigdem, bet net valgant verke, gal jai pilvas spazmuoja.
Visi vaikai labai skirtingi. Ypač tokie mažiukai. Mūsų pvz būdavo ir 5 d nekakoja, vidurkis turbūt kas 3 dienos būdavo (žinojo ir gydytoja, viską stebėjom, nieko blogo neradom), gal va tik dabar nuo primaitinimo vieną kartą į dieną daro. O kitų daro kaskart pavalgę vos ne. Labai individuali čia, reikia stebėti pati vaiką.
Paukščiukas parašė:
Ar keistumet misini eksperimentiniais tikslais labiau? Vaikas vslgo aptamil prosyneo ha, atrodo, kad tinka, bet as pati sito nebuciau pirkus, tiesiog kai jau jo rei…
O kodėl norite jį keisti? Per brangu, ar kitos priežastys? Labai priklauso nuo priežasčių. Jei tinka, nekeisčiau, bet jeigu yra rimtų priežasčių (pvz per brangu ir sunku dėl to) dėl ko norima keisti, o ne ten kad nepatinka pavadinimas/pakuotė ar dar kažkas, pabandyčiau, jei kas sugrįžčiau prie buvusio. Bet vėlgi keičiant perėjimo laikotarpis ilgas, vėl stebėti ar tinka ir tt. Realiai tik nuo jūsų priklauso kaip daryti, nelabai kas patars tuo klausimu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai