Aurelija KA parašė:
Sveiki,
Kiausintakiu nepraeinamumas patikrintas abu kiausintakiai turi praeinamuma.
Visi tyrimai yra gerai, bet nepastojate. Jei Jums butu 30m. sakyčiau laukit, bet kada 36m.as Jūsu vietoje nebelaukčiau 🌸
Aurelija KA parašė:
Sveiki,
Kiausintakiu nepraeinamumas patikrintas abu kiausintakiai turi praeinamuma.
Visi tyrimai yra gerai, bet nepastojate. Jei Jums butu 30m. sakyčiau laukit, bet kada 36m.as Jūsu vietoje nebelaukčiau 🌸
Chloe8 parašė:
E2 turėtų kelti tikrai, nors sakoma, kad organizmas tik turės prekursorių e2 ir pasigamins tiek e2 tiek testo tiek kiek reikia, bet kelia jis tiek vieną tiek kitą.
…
O dhea lyg po 25 mg/d naudojat? Ir istisai be pertrauku naudojat? Ryte ar vakare, su maistu ar tarp valgiu?
Jei dhea gali itakot e2 ir kt hormonus, tai visgi palauksiu tyrimu ir tada startuosiu. As noriu irgi del kiausialasciu kokybes dhea vartot, paskaiciau, kad vyresniame amziuje (man greit 39) ir prie zemesnio rezervo jis gerai tinka ir stipriai padidina embrionu kokybe. O as rugseji ir lapkriti turejau biocheminius nestumus, itariu, kad del blogos kiausialasciu kokybes
Tai esant tokiai situacijai, toks jausmas, kad net ivf Lietuvoj nepadetu, nes kiek zinau, embrionu pgs Lietuvoj nedaro
Kam idomu, dhea nauda:
https://www.centerforhumanreprod.com/services/infertility-treatments/dhea/benefits/
Typota parašė:
Folatą visada po 1mg lifeextension firmos, vit. D dabar nusipirkau iš vaistinės oilesen 4000iu stiprumo nes paskutinį kartą tik pernai žiemą gėriau tai tikiu kad bu…
O kai anksciau naudojot Dhea, tokiom visai nemazom dozem kiek pamenu, kaip savijauta, odos reikalai buvo?
Betelgeize parašė:
O dhea lyg po 25 mg/d naudojat? Ir istisai be pertrauku naudojat? Ryte ar vakare, su maistu ar tarp valgiu?
Naudojau po 25mg, ištisai 3 ciklus, rytais.
Dabar kai nutraukiau tai ir visokių fintų vyksta
Suprantu, dėl ko norisi vartoti šį papildą, mažarezervėms jis pats tas. Tik sakau, kad jį gal net su receptu turėtų pardavinėti (mano nuomone
), nes jis yra hormonas, ir labai daug įtakojantis, neduok D nespėsit susižiūrėt, labai daug bėdų gali būti. Čia ne kokį vit.d ar q10 pagert. Labai džiaugiuosi, kad man tiek kontrolės sudėliojo, nes jos reikia tikrai. Kaip ir suprasti, kokią dozę vartoti, ar didinti, ar ne per daug, kiek ilgai vartoti. Nes su juo tikrai fokusai vyksta, net ir mažarezervėms.
Kaip suprantu vis vien vartosit, tai neapleiskit kontrolės, sekimo
Betelgeize parašė:
O kai anksciau naudojot Dhea, tokiom visai nemazom dozem kiek pamenu, kaip savijauta, odos reikalai buvo?
Taip, vartojau nemažom dozėm. Pirmą mėnesį 3k dienoj po 50mg, t.y po 150mg per dieną, o antrą mėnesį ir iki punkcijos, t.y kažkur apie 6sav po 100mg per dieną.
Žinok, spuogų buvo žiauriai daug. Net darbe pamenu kaip viena darbuotoja iš cecho atėjusi į ofisą ir mane pamačiusi, iškart paklausė kas mano veidui kad visas vien spuogai. Ir ne šiaip maži taškeliai, bet tokie dideli, giluminiai spuogai. Mano ir taip oda problemiška, nuolat ant veido, krūtinės ir ant pečių augdavo tokie nedideli spuogiukai. Pradėjus vartoti kt buvo susinormalizavę ir tik vienas kitas retsykiais spuogas teišlysdavo. O vat tuo metu buvo žiauru. Aš galvojau kad gal nuo to jog kt nutraukiau ir pradėjau visanete vartoti, tik vėliau sužinojau kad čia nuo dhea.
Bet žinok nesigailiu 🙂 kas tie spuogai, pavaikščiojau kokius 3-4 mėnesius žiauriai spoguota, nes nutraukus dhea vistiek ne iš karto jie dingo, bet užtat buvo sėkmingas ivf ☺️
Chloe8 parašė:
Naudojau po 25mg, ištisai 3 ciklus, rytais.
Pritariu, kad tai turi būti su gydytojo priežiūra 🙂 man tai gydytoja tiek prieš skiriant darė tyrimus, tiek po mėnesio naudojimo darė tyrimus ir pamažino dozę 🙂
Bet mano dozės tai buvo didelės, ne 25mg, bet po 150mg ir po 100mg 🙂 tai čia 6k daugiau, paskui 4k daugiau.
O kad daro stebuklus tai tikrai 👍 man pirmi du ivf nepavyko, antro ivf metu iš 10 kiaušialąsčių išvis nebuvo ko sodinti, o po dhea iš 4 išpunktuotų buvo geros net 3, ir visos 3 apsivaisino ir užaugo iki blastukų 🙂 du geros būklės ir vienas prastesnis. Bet svarbiausia kad pavyko susilaukti dukrytės ☺️
Pseudo parašė:
nu patikėkit, jau kas kas, bet savo AMH skaičiuose aš tikrai neklystu ;) 2 IVF startavau su 0,56, gavau tik 1 ląstelę ir ta nebuvo subrendusi, nebuvo, ką punktuoti.…
Kokios Dhea naudojat?
viktoriia parašė:
Kokios Dhea naudojat? Ir kur perkat?
Bent jau aš tai prieš 3m nausojau šį, pirktą iš iherb. Kitos kiek žinau mažesnes dozes, po 25mg vartoja.
Typota parašė:
Bent jau aš tai prieš 3m nausojau šį, pirktą iš iherb. Kitos kiek žinau mažesnes dozes, po 25mg vartoja.
Aciu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai