2021.11.06 08:32 (prieš 4 m.)
Vaidilllute parašė:
Idomu, kad kraujas AMH kilimo neparode, kadangi Kipre dariau IVF su lt tyrimais jie buvo labai nustebe kai pamate kiek foliu man uzaugo, sako gal kokia klaida tyrim…
Sveiki,
o kurioj Klinikoj kipre daretes ir kuriam kipre -siaures(turku puseje) ar graiku puseje?
- Mes taip pat galvojame viena is variantu siaures(turku ) puses kipra. Susirasnejame su Dogus klinika. Jie atsiunte planeli su vaistais,tarp kuriu yra Menopur 375IU injekcijos.Man 42 , AHM -1.22 pmol/l (0.7ug/L).
- Skambinausi Lietuvoje i vaisinguo klinika ar pardavineja tokius vaistus ir gal gali patarti kur nusipirkti jeigu ne. Tai man pasake kad apie tokius is vis negirdeje yra ir nepardavineja vaistu ne savo gydomom klientem.
- Nelabai zinau ,kur susipirkti tuos sudetingesnius vaistus kaip Menopur, Clexane 4000, Proluton500mg, -injekcijas ar , Ovitrelle ir kt.
Gyvenu kaip ir uk bet daug laiko praleidziu Lt.
Rosiuosi i Anglija po keliu dieneliu. ten irgi neaisku kur vaistus reiktu gauti.. Kazkur skaiciau dar kad siuncia kartais is kipro bet neaisku. (dogus sake kipre vaistines kad siustu pastu nezino)
Pacio recepto dar neturiu , zadejo atsiusti..( neaisku kas perasyti recepta turetu ar Lt ar Uk kad jis galiotu)
Galvoju, gal net si menesi bandyti Ivf arba 3 men begyje. bet sudetingai daug nezinomybiu.
Rekomenduoja pirmiau trecia covid - 19 ir gripo skiepa( kurios galvoju gal kita savaite pasidaryti)
daug skaiciau ir skirtingi patarimai po covid skiepo kafda IVF darytis , vieni pora savaiciu , kiti menesi, dar kiti 2 men.. dar kiti palaukti po skiepu reakcijos, jeigu ji nelabai pasireiske, nei temp, nei kiti simptomai tai galima tam paciam menesi bandyti Ivf...
- Kokius Jums vaistus gal pamenat buvo israse stimuliacijai ir ar didino - mazino dozes. Nes man tai plane tik vienodos dozes surasytos. kazkaip tas 375 IU Menopur atrodo didoka doze ,o pas mane mazas reservas...