Sveikos,
Perskaičiau visą temutę sąžiningai.
Mano istorija (kai kurios jau mane žuino iš kitos temutės IVF, stimuliacija). Tad man 38 m. ir niekaip nepavyksta susilaukti 1ojo leliuko. Planuojam jau virš 4 m. per metus buvo 3 kibimai natūraliai, bet nesivystė, 2iš jų buvo biocheminiai. Praeiti ir genetikai, ir tyrimų krūvos. Vyro buvo turtas ne kažką, bet pasitaisė, tai dabar geras. Buvo atliktas pratwkamumas, tai kiaušintakiai pratekami. Ir darėm 1IUI. Nesėkmingas. Šią gegužę apsilankėm Santaruose pas nevaisingumo spec. Liepą pradėjom IVF. Tačiau man nepasidavė stimuliacijai. Niekaip neaugino folikulų. Padidino dozes, tik tada pradėjo auginti. Gydytoja iš karto pasakė, kad bent 1-2 folius turėti jau pasiekimas. Tačiau po 15 d. stimuliacijų, nespėjom prieiti prie punkcijos, ovuliavi anksčiau. 😪 Tai dabar 3 ciklus praleidžiam. Ir ruošimės 2IVF.
Mano AMH-0,61 ug/l , LH-5,14 IU/l, FSH-8,24 IU/l. Tyrimai daryti ciklo pradžioje, 3 cd. ir balandžio mėn. šių metų.
Paskaičiusi jūsų forumą, nusipirkau papildus gerinančius kiaušidžių veiklą. Buvome ir pas Serapiną, jo papildus naudojau.
Forume kalbat apie antrinius folikulis, kas čia yra? Nu niekad niekas nesakydavo kiek jų yra.
Ir ar buvom kam iš čia esančių, kad nesistimuliavo kiaušidės ir nepasidavė vaistams?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus