Laukiancioji16 parašė:
Sveikos, gal galite pakomentuoti ka reiskia toks amh?
O jums mažai folių matė, kad darėt? Rezultatas geras net kabai.
Atpo- dar tokio nemačius, man negeriant tiroksino 650 buvo
Laukiancioji16 parašė:
Žemuogių pievelė parašė:
Del atpo jau uzsirasiau pas endo. Gal skydliauke kisa koja nestumui. Amh rezultatas paryskintas or vies normu, tai mastau ka jis indikuoja.
Laukiancioji16 parašė:
Toks aukštas amh rodo PKS
pušynėlis parašė:
Toks aukštas amh rodo PKS
Tai reiskia kiausidziu veikla sutrikusi ir rezervas nekoks?
Sveikos, merginos. Man mane liudnos zinios, rugseji buvo daryta AMH 1,17, tada laparaskopija ir rasta endometrioze ir nepratekiami kiausintakiai. Gydytojai sake tik IVF. Dabar jau pradejome eiti tuo keliu ir gavau tyrimo atsakymus, kad AMH nukrito iki 0,3..Per puse metu taip drastiskai..Nors perskaicius foruma geriau foliata, omega, D vitamina, Q10, gelezi su C vitaminu. Nebezinau ka dar gerti pagerinti AMH? Skaiciau dar Nac geria. Jau bijau kad ir per daug visko bus
Ayta parašė:
Sveikos mergaites,gal kuri bandet prp su 0 rezervu?ar verta bandyti?Nes foliuko ne vieno jau nebemate,kiausides visai mazutes,patare pabandyti,idomu jusu patirtys🙂…
Labas. Aš dariau kiaušydžių prp. Mano amh buvo gal 0,24. Tai kitą mėnesį po prp tapo 0,12. :/ Per ivf gavo tik 2 kiaušialąstes. Nepavyko. Atsukus atgal nedaryčiau. Bet kas galėjo žinoti. Dar skaičiau, kad poveikis vėliau pasireiškia. Na, pamatysime. Bet Jūs neturite, ką prarasti. Darykite.
Kollete parašė:
Sveikos, merginos. Man mane liudnos zinios, rugseji buvo daryta AMH 1,17, tada laparaskopija ir rasta endometrioze ir nepratekiami kiausintakiai. Gydytojai sake tik…
Labai rekomenduoju gerti fh pro vitaminus, as ur rezerva pasikeliau ir pastojau
ir is kairio kiausintakio ,kuris " nepraeinantis" buvo
lizaMthfr parašė:
Labas. Aš dariau kiaušydžių prp. Mano amh buvo gal 0,24. Tai kitą mėnesį po prp tapo 0,12. :/ Per ivf gavo tik 2 kiaušialąstes. Nepavyko. Atsukus atgal nedaryčiau. …
Pikas rezultato berods 3 men ar 3-6. As dariau punkcijas nuo 2 iki 6 men po prp.geriausiai gavos 6. Gal sekme
lizaMthfr parašė:
Labas. Aš dariau kiaušydžių prp. Mano amh buvo gal 0,24. Tai kitą mėnesį po prp tapo 0,12. :/ Per ivf gavo tik 2 kiaušialąstes. Nepavyko. Atsukus atgal nedaryčiau. …
Aciu uz jusu patirti,uzjauciu,kad nepavyko😔O pas ka darete prp?
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai