Tikroji3 parašė:
O koks jusu amzius? Pas mane viskas keiciasi gana greitai, tai tendencija aiski.. nes buvo viltis, kad gal ilgesni laika situacija "stoves" vietoje.
41 metai.
Tikroji3 parašė:
O koks jusu amzius? Pas mane viskas keiciasi gana greitai, tai tendencija aiski.. nes buvo viltis, kad gal ilgesni laika situacija "stoves" vietoje.
41 metai.
Tikroji3 parašė:
Siandien buvau pas ginekologe, tai mate net 10 antriniu folikulu ir siaip sake vaizdas geras. Tai skaiciai neatitinka vaizdo..
Na tai ir viskas, mažiau pergyventi ir nustot tuos kraujo tyrimus daryti, nepanašu, kad kažkokios naudos iš to būtų.
Tikroji3 parašė:
Siandien buvau pas ginekologe, tai mate net 10 antriniu folikulu ir siaip sake vaizdas geras. Tai skaiciai neatitinka vaizdo..
O kiek jums metų?
Jurintaaa parašė:
O kiek jums metų?
35
Nerb parašė:
Pritarsiu, nurimkite. Va pas mane tai blogai - amh 0.02 (nieko nebera), vienoje kiausidineje visai foliai nebesiformuoja, prasidejusios naktines karscio bangos, 2 v…
Kaip ir kur darysite su donorinem? Kaip issirinksit donore?
Mergarita parašė:
O aš radau darytus tyrimus prieš 3 metus, kai man buvo 26metai, maniau kad rezervas tikrai mažokas. Bet pagal kitas moteris sakyčiau pakankamas. Bet pasikelti jį bl…
Bet ar imanoma ji pasikelt?
Mergarita parašė:
O aš radau darytus tyrimus prieš 3 metus, kai man buvo 26metai, maniau kad rezervas tikrai mažokas. Bet pagal kitas moteris sakyčiau pakankamas. Bet pasikelti jį bl…
Pasiziurekite, ka jums rodytu sis tyrimas dabar. Jeigu skaicius panasus, pamazejes tik siek tiek - tai viskas gerai. Pasikelti jo neimanoma, turbut galima tik sveiku gyvenimo budu letinti jo kritima. Sakoma, kad normaliu atveju kas metus pakrenta siek tiek po kablelio.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai