LaMona parašė:
aš dariausi pora iui, bet tik nestimuliuotame c. Dar kartą ivf bandžiau lt darytis (neavyko), bet antram ivf jau į užsienį važiavau į kliniką, kuri dirba su žemais …
Gal pasakysite į kokia klinika užsienyje vykote?
LaMona parašė:
aš dariausi pora iui, bet tik nestimuliuotame c. Dar kartą ivf bandžiau lt darytis (neavyko), bet antram ivf jau į užsienį važiavau į kliniką, kuri dirba su žemais …
Gal pasakysite į kokia klinika užsienyje vykote?
jub3 parašė:
Sveiki. Kiek antriniu folikulu jums mate?
Kaip smagu skaityti tokias istorijas su laimingom pabaigom 🙂
Apie 4 -5 antrinius folikulus, tik būdavo problema išlaviruoti, kad jie visi būtų tinkamo dydžio, nes vienas visad iššokdavo labai didelis ir per kelias dienas, o kiti ir likdavo tokie mažiukai. Bet pagal nepavykusias patirtis buvo pasimokyta iš klaidų
Vita007 parašė:
Apie 4 -5 antrinius folikulus, tik būdavo problema išlaviruoti, kad jie visi būtų tinkamo dydžio, nes vienas visad iššokdavo labai didelis ir per kelias dienas, o k…
Cia per abi kiausides ar is viso 4-5?
Vita007 parašė:
Apie 4 -5 antrinius folikulus, tik būdavo problema išlaviruoti, kad jie visi būtų tinkamo dydžio, nes vienas visad iššokdavo labai didelis ir per kelias dienas, o k…
Gal jums ilgaji protokola taike?
jub3 parašė:
Cia per abi kiausides ar is viso 4-5?
Taip, čia per abi kiaušides iš viso bendras matomų folikulų skaičius būdavo
Aapupa parašė:
Gal jums ilgaji protokola taike?
paskutinį kartą man taikė dvigubą stimuliaciją, kiek žinau, LT jos niekur netaiko, bet užsienyje taikoma praktika būtent mažarezervėm, tai man po vienos stimuliacijos ir punkcijos, po kelių dienų vėl iš naujo pradėjo stimuliaciją ir vėl punkcija. Man šis variantas labai pasitvirtino, pirmu kartu išgavo 4 kiaušialastes, antru 3, tai man tai buvo be proto daug, nes prieš tai būdavo 0. Žinoma, šiuo būdu iš kart atkrenta įsodinimas šviežiame cikle, šaldomos blastutės ir kadangi iš 4ių net 3 gavosi aukštos kokybės, tai su antra stimuliacija aš šaldžiau jau tik kiaušialąstes
Vita007 parašė:
paskutinį kartą man taikė dvigubą stimuliaciją, kiek žinau, LT jos niekur netaiko, bet užsienyje taikoma praktika būtent mažarezervėm, tai man po vienos stimuliacij…
Nuostabus pasiekimas su žemu amh! 🥰 Ramaus jums laiko viso nėštumo metu 😊
Vita007 parašė:
Taip, čia per abi kiaušides iš viso bendras matomų folikulų skaičius būdavo
Tada tikrai jusu super rezultatas 🙂 Tas atvejis kai ne kiekis o kokybe svarbiau
Vita007 parašė:
paskutinį kartą man taikė dvigubą stimuliaciją, kiek žinau, LT jos niekur netaiko, bet užsienyje taikoma praktika būtent mažarezervėm, tai man po vienos stimuliacij…
Gal pasidalinsite kur užsienyje konkrečiau? Dėkoju
Cmoona parašė:
Gal pasidalinsite kur užsienyje konkrečiau? Dėkoju
Iš tikrųjų tik po to perskaičiau, kad neteisingai parašiau, norėjau parašyt, kad metodą, kurį man taikė čia LT, Kauno Klinikų Reprodukcijos centre, kuris būtent pasiteisina mažarezervėm, daugiau niekur LT netaiko, užsienyje šis metodas yra labiau taikomas.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai