Laukimas111 parašė:
Sveikinimai! O po kiek laiko bandymu daretes ivf? Nera taip, kad su tokiu zemu amh (pas mane 0.10) net nesiima ivf? Kur daretes, beje?ir koks jusu fsh?
Jei mato foliukus bent viena tai tikrai imasi daryti
Laukimas111 parašė:
Sveikinimai! O po kiek laiko bandymu daretes ivf? Nera taip, kad su tokiu zemu amh (pas mane 0.10) net nesiima ivf? Kur daretes, beje?ir koks jusu fsh?
Jei mato foliukus bent viena tai tikrai imasi daryti
In94 parašė:
Jei mato foliukus bent viena tai tikrai imasi daryti![]()
Bet ar tikrai tiesa, kad ivf eikvoja rezerva?
Laukimas111 parašė:
Manau taip, visur taip raso. Bet gal nezymiai. Na be ivf, nezinau kito budo susilaukti vaiku
jei nesigauna naturaliai.
In94 parašė:
Manau taip, visur taip raso. Bet gal nezymiai. Na be ivf, nezinau kito budo susilaukti vaikujei nesigauna naturaliai.
Asmeniškai man AMH šiek tiek mistinis dalykas, prieš antrą IVF turėjau kiaušidžių PRP, po PRP rezervas nuo 0.53 padidėjo iki 0.84, nuo antrojo IVF praėjo jau daugiau nei 1.5 metų, o pasidarius AMH tyrimą rezervas 1.7 (jokių papildų nevartojau, gyvenimo bodo nekeičiau). Tad žiūrėti vien tik AMH matyt nėra tikslinga 😀
Nesulaukianti parašė:
Asmeniškai man AMH šiek tiek mistinis dalykas, prieš antrą IVF turėjau kiaušidžių PRP, po PRP rezervas nuo 0.53 padidėjo iki 0.84, nuo antrojo IVF praėjo jau daugia…
Jo, tas amh yra mistinis😀
Nesulaukianti parašė:
Asmeniškai man AMH šiek tiek mistinis dalykas, prieš antrą IVF turėjau kiaušidžių PRP, po PRP rezervas nuo 0.53 padidėjo iki 0.84, nuo antrojo IVF praėjo jau daugia…
Oho, matyt tas prp jums labai gerai suveike, kas tikrai ne visoms buna
as antejoj kai dariausi man irgi labai gera amh parode, nors pries metus buvo 0,8. Bet anteja pasitiketi neverta.. o beje kur jus daretes ivf, ar nebuvo rezultato? Kaip jums su fsh?
Laukimas111 parašė:
Manau taip, tai invazine procedura vis delto. Man buvo apie 1 o po ivf liko apie 0,5.
Tikroji3 parašė:
Man vienas gydytojas sake, kad "nors buvo cia pas mus profesorius, kuris visada teigdavo, jog ivf neeikvoja nieko, bet is savo 20 metu darbo patirties pats matau, j…
Jetau, tai su rezervu 0.1 gal tik vienas vienintelis sansas tebutu..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai