Donciuta parašė:
Gal bandėte domėtis kiaušidžių prp? Jaunesniame amžiuje ši procedūra gali būti veiksminga.
Ne neteko girdėti. Gydytojai irgi nieko nesakė.
Donciuta parašė:
Gal bandėte domėtis kiaušidžių prp? Jaunesniame amžiuje ši procedūra gali būti veiksminga.
sAbina147 parašė:
Ziobakas man yra sakes, prp nera 100%garantija,kad pades, o kaina nemaza.
Ayta parašė:
Ziobakas man yra sakes, prp nera 100%garantija,kad pades, o kaina nemaza.
Garantijos nėra, bet jaunesniame amžiuje ši procesūra tikrai turi potencialo, tad jei yra galimybės - pabandyti tikrai verta.
Musia parašė:
Merginos, kuriuo ciklo metu geriausia darytis AMH tyrimą?
neturi reikšmės
Musia parašė:
Merginos, kuriuo ciklo metu geriausia darytis AMH tyrimą?
2-4 ciklo dieną.
Donciuta parašė:
Garantijos nėra, bet jaunesniame amžiuje ši procesūra tikrai turi potencialo, tad jei yra galimybės - pabandyti tikrai verta.
O jums padejo ?
liūdnas debesėlis parašė:
Naudojau DHEA. Sergu endometrioze. Pasunkėjo ligos simptomai: didesni skausmai, gausesnės mm. Dėl to pradėjau DHEA naudoti tik pirmoj ciklo pusėj, o po ov naudodava…
Laba
o darėtės DHEA tyrimą prieš vartojant?
Aš labai dvejoju, ar yra tikslinga ir nerizikinga papildomai vartoti, jei DHEA pas mane visiškai normoj apie vidurį.
Mellissa parašė:
Labao darėtės DHEA tyrimą prieš vartojant?
Aš labai dvejoju, ar yra tikslinga ir nerizikinga papildomai vartoti, jei DHEA pas…
Nesidariau DHEA. Labiau jį nusipirkau, nes sunkiai toleravau stresą, dažnai jausdavausi išsekus. Nuo DHEA bendra savijauta buvo tikrai gera, išskyrus, kad endometriozė pradėjo sunkėt. Nedėjau į jį vilčių dėl pastojimo, bet netikėtai pastojau.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai