Saule87 parašė:
Aš su AMH 0.07 pastojau naturaliai,gal net jau maziau buvo, nes pries metus daryti tyrimai
Gal tuomet viskas imanoma
Saule87 parašė:
Aš su AMH 0.07 pastojau naturaliai,gal net jau maziau buvo, nes pries metus daryti tyrimai
Gal tuomet viskas imanoma
Heidy16 parašė:
Gal tuomet viskas imanoma![]()
Mano amh didesnis, bet kiti rodikliai kone identiskai atrodo kartais (kartais geresni). Tai nepavyksta pastoti. Manau ir jums siulys gydytojai tiesiai i ivf.
Dar idomu kiek folikulu buna ciklo metu, ar ovuliacija vyksta tvarkingai. Siaip prie tokio amh kartais pas moteris visai dar geras fsh ir lh buna, tai jos ir sansu daugiau turi.. mano atveju net echoskopas gera vaizda kartais rodo, su nemazai folikulu, bet tyrimu skaiciai anaiptol..
Heidy16 parašė:
As tai itariu man ne visad pilnaverte ov vyksta. Dabar dar kai tokie rodikliai tai kazkaip pernelyg daug vilciu nededu as naturaliai pastot. Nors kazkaip stebuklu b…
Tikroji3 parašė:
Labas, idomu, ar niekada anksciau gydytojai nesake atlikti amh tyrimo, net pries atliekant iui? Kiek mazdaug pas jus buna antriniu folikulu ciklo pradzioje? Idomu k…
Ačiū už atsakymą, kad ir labai vėluoju.. Vistik
Žiobakas labai į situaciją nesigilino ir atliko IUI (nedariau nei tyrimu nieko..) aisku nesekmingas tai saskaitoj 3 nepavyke IUI. Tada pakliuvau rugseji pas Bausyte, tai pakartojau tyrimus 3dc jei neklystu dare, prisegsiu ats gal suprasite jus nes as visiskai zalia, aisku vilciu daug nedave bet ir nesake kad neimanoma amzius mano 35m bet va situacija sunki.. pradejome eiti ivf keliu, snd turejau punkcija ko pasekoje tik 3 kiausialastes gautos... rytoj informuos daugiau, vaistu kalnas ir pan. Dozes sake mano irgi dideles vaistu🤯
Mamatobe parašė:
Ačiū už atsakymą, kad ir labai vėluoju.. Vistik
Žiobakas labai į situaciją nesigilino ir atliko IUI (nedariau nei tyrimu nieko..) …
Sveikos, svarbu ne kiekis, o kokybė 🤞 mano ir mažas amh, tai pirma stimuliacija su didele vaistų doze buvo nutraukta ir užskaitė kad kompensacija panaudota, nes buvo vienas, kuris neaugo. Kitoje klinikoje su didele vaistų doze augo trys, bet tik du išpunktavo ir penktą dieną pranešė kad vis dėl to įkėlimo nebus nes neišgyveno nei vienas. Trečią kartą jau LV darė dvigubą stimuliaciją, tai pirmos ir antros stimuliacijos metu su minimalia doze turime 4 ir dabar auginam iki penktos dienos, šaldysime ir įkėlimas bus jau po naujo pilno ciklo. Taip pat visiems bus atliekamas PGT, kad nekelti tik dėl kėlimo, nes man lengvai užkimba, bet nesivysto, tai žiūrėsime su genetiką labiau ir plius prieš įkėlimą šalins polypą.
Choir parašė:
Sveikos, svarbu ne kiekis, o kokybė 🤞 mano ir mažas amh, tai pirma stimuliacija su didele vaistų doze buvo nutraukta ir užskaitė kad kompensacija panaudota, nes buv…
O kur lietuvoje daretes pirmus du nepavykusius ivf?
Tikroji3 parašė:
O kur lietuvoje daretes pirmus du nepavykusius ivf?
Nutraukė vidurį stimuliacijos vaisingumo klinika, o antrą kartą Northway.
Choir parašė:
Nutraukė vidurį stimuliacijos vaisingumo klinika, o antrą kartą Northway.
O northway pas ka?
Inanana parašė:
O northway pas ka?
Žėba
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai