oodetaa parašė:
šalia mūsų buvo šeima, mergaitė Smiltė panašaus amžiaus, tai ir pagalvojau, mažu judvi![]()
Manoji dėmesio ilgėliau nesukoncentruoja dar, kelios minutės ir po to reikia bėgti, žvalgytis, dar po to valgyti, gerti nu žodžiu...
oodetaa parašė:
šalia mūsų buvo šeima, mergaitė Smiltė panašaus amžiaus, tai ir pagalvojau, mažu judvi![]()
Manoji dėmesio ilgėliau nesukoncentruoja dar, kelios minutės ir po to reikia bėgti, žvalgytis, dar po to valgyti, gerti nu žodžiu...
Nastulia parašė:
as taip pat vadinu savo tevus TU,man JUS nepriimtina ...taciau dedes,tetos,seneliai visada yra JUs.visose aptarnaujanciose sferose,nesvarbu darbuotojas jaunesnis uz mane ar ne,visad kreipiuosi JUS,jokiu budu ne TU!
rasau,nes norejau papasakoti juokinga istorija,net ne istorija,fakta galbuvusi drauge pradejo studijuoti aukstensniojoje ir pradejo mama vadinti JUS,sakau,va,kaip cia db staiga mama taip vadini,kazkaip svetimai skamba,sako,na,matai tu neissilavinusi ,nieko nesupranti
po to ji isvyko i uzsieni ne uz ilgo ir mama atsiveze(nes nemazai isiskolinai dukrai pinigu) ,kad atidirbtu skola,eme nesutarti,ir ka jus manot,vel mama tapo TU,sakau,va,o kaip cia mamai statusa pakeitei,ji atsake/nebeverta ji sio kreipinio
![]()
tai kas cia pas mus neissilavines![]()
Juoda su gimtadieniu![]()
mes taip pat dr nekrikstyje savo sunelio,noriu grazios,sventes tik vaikui,be jokio % visi ziuri kaip i durnekada mes baigsis tuos balius,giminei,o ne sau....eh
nu jau kreipinys Jūs tėvams man nepriimtinas. juk šeimoje norime būti savimi be jokių kaukių, betarpiškai, su silpnybėm. jei dukrytė sugalvotų sakyti Jūs, pataisyčiau i Tu, nes man pačiai būtų nemiela.
marija1991 parašė:
sveikutes, gal kasnors is jusu esat naudojusios gynocaps kapsoles?
o nuo ko jos? kam skirtos?
Sanitaa parašė:
Labos mamos, gal galit padet ieskau Seimininkes, bet ne valgiui darimui o kad galetu panesiot ant stalo ir t.t gal kas galit ir zinot kas tuo uzsiema ???
megink situo numeriu, cia odetaai padejau,gal ji uzsiimtu
nes siaip ji seimininkauja, man ji superine, odeta taip pat isgyre,tad manau megink jei tik tinka "gyvena Zemaleje, vardas - Zita,tel.nr -861573117
Nakties_angelas parašė:
megink situo numeriu, cia odetaai padejau,gal ji uzsiimtunes siaip ji seimininkauja, man ji superine, odeta taip pat isgyre,tad manau megink jei tik tinka "gyvena Zemaleje, vardas - Zita,tel.nr -861573117
![]()
Aciu tau labai
ziezula parašė:
parduodu nauja 5-6m mergaitei silta dzemperi,kaina 60lttaip pat turiu sulciaspaude ir virtuvini kombaina,jei kas noresit rasykit i AZ atsiusiu foto
![]()
kokia kaina sulciaspaudes?
wetnese parašė:
kokia kaina sulciaspaudes?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai