dowll parašė:
tai jau taip.susiruosiau po parduotuves pasivaiksciot ir prakiuro.Kaip iseigine taip lietus lyja![]()
gi rudenėja. vis daugiau to lietaus bus. nieko nepadarysi.
dowll parašė:
tai jau taip.susiruosiau po parduotuves pasivaiksciot ir prakiuro.Kaip iseigine taip lietus lyja![]()
gi rudenėja. vis daugiau to lietaus bus. nieko nepadarysi.
dowll parašė:
taip,bet kai dirbit reikia tai saule zeme ritinejas,o kaip turi laisva butinai lyt turi
tai dažniausiai taip....
Gimdžiau vietoj. Nesiskundžiu niekuom.
Žinau, kad visur visko būna, o tokiuose šiauliuose, klp. kaune dar daugiau nelaimių. Eina viskas konvejeriu, nes ne tik vietinės, bet ir atvažiavusios gimdyvės. Taip, aparatūra ten geresnė, bet negali žinot jos prireiks ar ne. O gimdyt visur tenka pačiai, ir londone už tave nieks nepagimdys.
na taip niekas uz mus nepagimdys bet as cia tiek is bendradarbiu ir kitu pazystamu prisiklausiau kad man jau baisu daros.kad cia visi kysius ima nieka. As klp pries sesis metus gimdziau ir gimdymas buvo sumkus su komplikacijom,bet priziurejo stengesi issaugot ir mano ir vaikelio gyvybe,nors jau buvo paklause ka pirma gelbet,o kai isgelbejo abu norejom atsidekot tai tik saldainius ir kava paeme o pinigus tiesiog atgal i rankas grazino
jei tokios komplikacijos, tai jau geriau toliau vaziuot
nes ziurint ant kokios gydytojos cia papulsi, su komplikacijom kita gali cia ir neisgelbet.. kaip man kad buvo, jei ne viena gydytoja, kuri atvaziavo tik del to kad buvo daug gimdymu vienu metu,ir isgelbejo man gyvybe, o as gimdziau prie vos ne pensininkes, tai ta ir nebutu pamacius kad man blogai ir jau manes gal ir nebebutu.. jei tektu dar kart gimdyt kada nors, tai vaziuociau i Siaulius ar i Klaipeda
ladysonata parašė:
Gytaite Kameinos jau beveik metai nebėravisos darbuotojos perėjo į Spalvotos Svajos
![]()
nezinojau
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai