Indree parašė:
jis man cia taip miega tik lauke, namuose sitaip nebunanu bet dziaugiuosi kad bent nakti visa ismiega kaip didelis vyras
![]()
jo Indre džiaukis,kad taip
man pasvajot,kad taip miegotu :D
Indree parašė:
jis man cia taip miega tik lauke, namuose sitaip nebunanu bet dziaugiuosi kad bent nakti visa ismiega kaip didelis vyras
![]()
man pasvajot,kad taip miegotu :D
Na tai vadinas musu kraujukas normos ribose dar yra, pagal ta lentele kur idejo Asta, nes hb Deimanciuko dabar yra 113, bet ne pro sali vistiek butu kokio feroglobino pagert.
Sima, zinok as su savo didziuoju kokius 4 kartus esu buvus toj sanatorijoj, ir galetume vel bet kada vaziuot, tik va nenoriu su mazaja tampytis ten. Nu ka galiu pasakyt, kad ypatingu proceduru ten tikrai nera, na nebent drusku kambariai, o i perlines vonias kaskart reik eit per lauka (na nebent per 3 metus kas nors pasikeite), kas vaikui tokiu oru iskart po tu voniu perejus per lauka reiskia gryna liga.. Nu kas dar, proceduros ten vyksta tik iki pietu, o po pietu gali nudurnet is neturejimo ka veikt, nes kambariuose visos po viena su vaikais buna (tada reikia susirast kokia kita mamka, kad kompanija vakarais palaikytu
) Koridoriai ten ilgi ir visur tikrai skersvejai traukia.. taip kad reikia pasaugot maziuka. Na zinoma ner ta sanatorija blogai, tikrai yra i nauda tos proceduros, jei tik vaikutis nesuserga. O pats geriausias dalykas - jura
bet jei oras ne koks tai negali ne prie jos nueit..
Na isvaziuosi atsipalaiduosi nuo namu, vis i nauda bus
beje noriu ispet kai nuvaziuosi ir jei pasiulys i 4 korpusa eit, tai nesutik, nes kitaip gausi i visas proceduras eit per lauka..
Sveikutes, perskaityti visu pasisakymu nespesiu, nes ju net 265! Na ir aktyvios jus
Matau, kad labiausiai reikia sveikinti Asta ir jos seima
Saugok save ir grazaus laukimo! O man aktyvios dienos darbe... Vis lekiu- tai Siauliai, tai Klaipeda... Jokubas pagaliau turi 4 dantis, atsirado apetitas ir oziai. Jau nebezinau, kaip kovoti su jais... Griztu is darbo ir prasideda isterijos, visur mane taso, viska jam paduot, pasiekt reikia, nenusileidziu, na neduodu to, ko negalima, tada dar baisiau... Vyras sako, kad jau berzines koses kavalieriui reikia,o man atrodo kitaip... Gi nesupras vaikas, ka tuo trenksmu norim psakyt... ne smurtu reikia problemas spresti....
Grazios dienos Jums visoms!
dezire222 parašė:
man pasvajot,kad taip miegotu :D![]()
Zarina vis dar tebebludija naktim?
as irgi gurksnoju kavute, pabaigsiu ir eisiu saldytuvo tvarkyt, prisidirbau nesamoniu saldiklyje- uzvakar vyras nupirko du sampanus, viena isgerem o kita i saldikli tundra idejau ir pamirsau, tai tas paeme ir susprogo
tai dabar turiu darbelio per savo durna galva
Kristina, atvaryk kada i svecius kavutes pagurksont, papliurpt
oodetaa parašė:
Sveikutes, perskaityti visu pasisakymu nespesiu, nes ju net 265! Na ir aktyvios jusMatau, kad labiausiai reikia sveikinti Asta ir jos seima
Saugok save ir grazaus laukimo! O man aktyvios dienos darbe... Vis lekiu- tai Siauliai, tai Klaipeda... Jokubas pagaliau turi 4 dantis, atsirado apetitas ir oziai. Jau nebezinau, kaip kovoti su jais... Griztu is darbo ir prasideda isterijos, visur mane taso, viska jam paduot, pasiekt reikia, nenusileidziu, na neduodu to, ko negalima, tada dar baisiau... Vyras sako, kad jau berzines koses kavalieriui reikia,o man atrodo kitaip... Gi nesupras vaikas, ka tuo trenksmu norim psakyt... ne smurtu reikia problemas spresti....
Grazios dienos Jums visoms!
Sveika,ne ožiai tavo vaikučiui. Paprasčiausiai,tavęs vaikas pasiilgsta per dieną ir šitaip protestuoja
Skaičiau,kažkur straipsnį,kad vaikams taip būna. Aišku,kad nereik jokios beržinės košės,kur jau tokį mažą mušt,nesupras nei kas nei kaip .
Laba ryta
Nu mano vilkiukas gerai miegojo,kad ir pilnatis
Laukiu sesės,ateis vėliau,o aš mausiu į krautuvę
Visko reikia,užknisa vieni pinigai
Traske,nu liuks,kad šiand kramalitos neskaud
...Simona... parašė:
Sveika,ne ožiai tavo vaikučiui. Paprasčiausiai,tavęs vaikas pasiilgsta per dieną ir šitaip protestuojaSkaičiau,kažkur straipsnį,kad vaikams taip būna. Aišku,kad nereik jokios beržinės košės,kur jau tokį mažą mušt,nesupras nei kas nei kaip .
Laba ryta
Nu mano vilkiukas gerai miegojo,kad ir pilnatis
![]()
Laukiu sesės,ateis vėliau,o aš mausiu į krautuvę
Visko reikia,užknisa vieni pinigai
![]()
Traske,nu liuks,kad šiand kramalitos neskaud
![]()
![]()
as tai pagalvojau, kad reik musiau maziau po tas krautuves vaiksciot ir pinigu maziau isleisiu
o taip nueini i ta maxima be tikslo ir prisiperki visko kam tik akcija yra
Indree parašė:
as tai pagalvojau, kad reik musiau maziau po tas krautuves vaiksciot ir pinigu maziau isleisiuo taip nueini i ta maxima be tikslo ir prisiperki visko kam tik akcija yra
![]()
![]()
Kad žinok einu su tikslu
Bet prisiperku vsitiekm nesąmonių
Č
ia jau žmogaus psichologija musiet,kad reik imt
Ką tavo mažulis ?
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai