Pašvaistė_ parašė:
Jūs pati šeimos centre lakotes pas ginekologe? Kad teigiate jog nėra?
Dar prieš porą savaičių buvau pas gydytoją Stupakoviene ir darė echo 😁
eisiu uz poros sav tai parasysiu kaip
Pašvaistė_ parašė:
eisiu uz poros sav tai parasysiu kaip
Atėnee parašė:
eisiu uz poros sav tai parasysiu kaip![]()
Neštukes gal greičiau priima?
Paprastai konsultacijai tai mėnesį reikia laukti. Galvoju bandyti pas Kaktiene eiti nėštumo priežiūrai, kai bus neštumas 🫢
Gerrberra parašė:
Šeimos centre tiksliai jo nera, jei butu nemanau kad rašytu siuntimus į ligonine i eskopa🤷♀️
Seimos centre yra, lankiausi visa nėštuma pas Kaktienė ir prie vietos echoskopavo
Pašvaistė_ parašė:
Neštukes gal greičiau priima?Paprastai konsultacijai tai mėnesį reikia laukti. Galvoju bandyti pas Kaktiene eiti nėštumo priežiūrai, kai bus neštumas 🫢…
na man kadangi ssake geriausiai ateit 10 sav kai yra daktare tik priima,bet sake mane priims akusere liepos pradzioj bus 8-9 sav kad nekantrauji
Dafee parašė:
Seimos centre yra, lankiausi visa nėštuma pas Kaktienė ir prie vietos echoskopavo![]()
ir kaip jums si gydytoja?daug visokiu girdejau atsiliepimu,as pas ja uzsirasiau kad lankysiuos per savo nestuma.Daznai reikia eit?
Pašvaistė_ parašė:
Taip lankausi, kas mėnėsi dėl nėštumo. Tai reiskias apačioje yra, viršui nėra jo.
Gerrberra parašė:
Taip lankausi, kas mėnėsi dėl nėštumo. Tai reiskias apačioje yra, viršui nėra jo.
Viršuje ne šeimos centras, o PSPC.
Atėnee parašė:
ir kaip jums si gydytoja?daug visokiu girdejau atsiliepimu,as pas ja uzsirasiau kad lankysiuos per savo nestuma.Daznai reikia eit?
Nedaznai, rami tokia, mazai snekanti, norėdavau daugiau gsuti info, bet puikiai buvau priziureta ir gimdziau prie jos, esu dekinga jai😊
vasara07 parašė:
Sveikos,
Kur Mažeikiuose skiepijote vaikus vejaraupių skiepu? Žinau, kad ne visur skiepija
Lyg ir Antėjoje skiepija, bet būtų geriau pasiskambinti ir pasitikslinti.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai