ZyLu parašė:
O tai jeigu i dekreta iseinu nuo vasario 1d tai sausio menuo patenka i ta laikotarpi pagal kuri paskaiciuoja ismokos dydi?😲 Kazkodel buvau isitikinusi kad sausio me…
Sausis nepateks skaiciuojant NGA ismoka, bet uz VPA jau ieis ir sausis
ZyLu parašė:
O tai jeigu i dekreta iseinu nuo vasario 1d tai sausio menuo patenka i ta laikotarpi pagal kuri paskaiciuoja ismokos dydi?😲 Kazkodel buvau isitikinusi kad sausio me…
Sausis nepateks skaiciuojant NGA ismoka, bet uz VPA jau ieis ir sausis
ZyLu parašė:
nepatenka i NGA, bet patenka i VPA
ZyLu parašė:
Pas mane vyras eis VPA, tai reiskia viskas gerai pas mane su tuo sausio menesiu. O i VPA ieis sausio men ir vasario men.? Ar ir kovas dar? Numatomas leliuko gimimas…
I NGA jus eisite. Vyras į VPA galės išeiti tik kai Jums baigsis NGA. O jos trunka jei gerai pamenu 126 dienos nuo gydytojos išleidimo. Jei gimdymas komplikuotas, na baigiasi pvz cp tai pratęsiama dar 14 dienų
ZyLu parašė:
Neaiskiai as cia parasiau visai🙈 turejau omenyje kurie menesiai ieis i VPA ismokos apskaiciavima?
Tai jei ne Jus pati eisite tai vyro ir ims. Minus mėnuo nuo tada kada išeis ims 12 mėnesių, o išeiti jis gali tik kai Jums baigiasi NGA. O kada baigiasi tai jau tiksliai žinosite po gimdymo.
avietuke parašė:
Tai jei ne Jus pati eisite tai vyro ir ims. Minus mėnuo nuo tada kada išeis ims 12 mėnesių, o išeiti jis gali tik kai Jums baigiasi NGA. O kada baigiasi tai jau tik…
Tai pvz. jei as iseinu balandzio 1d., tai man NGA skaiciuosis 2020 kovas-2021 vasaris. O VPA 2020 geguze-2021birzelis?🤔 I VPA skaiciuojasi NGA ismokos uz balandi-birzeli? Nu cia grubiai primeciau.
Mūza parašė:
Tai pvz. jei as iseinu balandzio 1d., tai man NGA skaiciuosis 2020 kovas-2021 vasaris. O VPA 2020 geguze-2021birzelis?🤔 I VPA skaiciuojasi NGA ismokos uz balandi-bi…
Taip į VPA įeina NGA išmoka
avietuke parašė:
Taip į VPA įeina NGA išmoka
Dekoju
Jau atrodo viska lyg supratau, bet pasirodo ne🙈🙈🙈
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai