Cavy parašė:
Plovas
Ką darysit su česnakų žiedynais? Aš tai dėjau į sriubą, daugiau nesugalvojau ką dar padaryt.
Cavy parašė:
Plovas
Ką darysit su česnakų žiedynais? Aš tai dėjau į sriubą, daugiau nesugalvojau ką dar padaryt.
astukijus parašė:
Pasidariau vakar vienus ir su sviestu

Abu dėjau į šaldiklį. Aišku vakar ir su duona prikirtau 😀
Cavy parašė:
Pasidariau vakar vienus ir su sviestu
O tie kur vieni be sviesto, jie paskui po užšaldymo nepraranda skonio ir aromato? (Klausiu nes pvz. bent jau man šaldyti krapai ir petražolės tampa beskonės ir nebeturinčios aromato) gal su česnakų žiedynais kitaip
kaip ir pvz. šaldytas moliūgas ok.
astukijus parašė:
O tie kur vieni be sviesto, jie paskui po užšaldymo nepraranda skonio ir aromato? (Klausiu nes pvz. bent jau man šaldyti krapai ir petražolės tampa beskonės ir nebe…
Sumalus jau trūko atrodo to kvapo, kurį jaučiau rankas kvepiant, kol iš daržo parėjau. Bus matyt, man šiaip smagu matyti sriuboj žalumą, spalvų paletę, nors to skonio juk ir nelabai ka jaučiasi, kai ir petrūškų pabarstai 🤭
astukijus parašė:
O tie kur vieni be sviesto, jie paskui po užšaldymo nepraranda skonio ir aromato? (Klausiu nes pvz. bent jau man šaldyti krapai ir petražolės tampa beskonės ir nebe…
Sveiki,
Aš visada šaldau susukus į foliją. Susuku tiesiog šakeles, kai reik išvynioju ir atsipjaunu. Labai gerai išlieka tiek skonis, tiek kvapas. Ir krapų ir petražolių.
Just.S parašė:
Sveiki,
Ačiū už idėją, nebuvau dar bandžiusi šaldyti nesmulkintus
gabi.coco parašė:
Sveikos, kaip skaniai marinuojate vištienos šlaunelių mėsą?![]()
Pernai lašišą ir vištieną marinavau tai su miso pasta, sojų pad ir keliais saukštais rudojo cukraus. Tai kažkas neįprastesnio. Miso pastos yra lidle.
O įprastai tai tik prieskoniai mėgiami, kmynai, aliejus.

Dar tokį išsisaugojusi turiu. Tik neišbandžiau 😁 gal kas sugundys 👌🏻
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai