NeringaK parašė:
negalima laukiantis...as irgi atradau nauja narkotika-uspakajonca
![]()
nesamone as negaleciau tiek ilgai nenert
vyras tada mano isdurnetu nuo manes
NeringaK parašė:
negalima laukiantis...as irgi atradau nauja narkotika-uspakajonca
![]()
nesamone as negaleciau tiek ilgai nenert
vyras tada mano isdurnetu nuo manes
indrut parašė:
tai ji su jumis gyvena? ko ne su motina?![]()
taip su mumis beveik nuo pat draugystes pradzios
motinai ji visiskai nerupi ,dar pradzioj skambinedavo jai buvo susitikusios o db jau visai pamirso ja.As manu kad mergaite jai buvo reikalinga tik is vyro ispesti pinigus kad elimentus moketiu nes ji niekur nedirba.O daba ji nieko is musu negauna ir mergaite nenori net pas ja vaziuot aplankyt
egleee parašė:
taip su mumis beveik nuo pat draugystes pradziosmotinai ji visiskai nerupi ,dar pradzioj skambinedavo jai buvo susitikusios o db jau visai pamirso ja.As manu kad mergaite jai buvo reikalinga tik is vyro ispesti pinigus kad elimentus moketiu nes ji niekur nedirba.O daba ji nieko is musu negauna ir mergaite nenori net pas ja vaziuot aplankyt
![]()
bjauri boba kam tada gimdyt jei to vaiko nenori
zuikite parašė:
sveikos, na va buvau sian pas gine, tai pasake kad nieko tokio nemeto ir nesupranta, kodel mmm pas mane buvo negausios ir pikino. Tai kazka ten paeme ir sake treciedieni paskambint, kad suzinot atsakyma.Na del viso pikto sian dar testuka nusipirkau
ryt darysi testuka?
indrut parašė:
bjauri boba kam tada gimdyt jei to vaiko nenori![]()
![]()
tai va va tokiu pilna bobu
ir mergaite traumuota yra o paskutiniu metu tai is vis kaskokia kaprizinga ir bjauri pradejo darytis
arba mane jau viskas labai pradejo erzinti
saukiu rekiu o paskuj
negaliu kaip pavargau nuo jos oziu jau
vyras sako nesinervuok o as noriu jai kaip geriau ale gaunas kad as piktoji pamote tik rekiu ir rekiu nes kitaip man neisiena su ja ji pastoviai man meluoja arba jei kas biski tuoj zliumbia
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai