Kayode parašė:
Kontraceptikas yra vaistas nuo paatojimo. Kuri moterys vartoja iki kol nusprendžia pačios! Turėti vaikų. Pačios nusprendžia.
Apie vyra taip nusisnekanti, sakyciau "skystakiausis", jums nerandu tinkamo zodzio...
Kayode parašė:
Kontraceptikas yra vaistas nuo paatojimo. Kuri moterys vartoja iki kol nusprendžia pačios! Turėti vaikų. Pačios nusprendžia.
Apie vyra taip nusisnekanti, sakyciau "skystakiausis", jums nerandu tinkamo zodzio...
Sveikutes. Nzn nuo ko pradeti! Man sokas... dar vakar mano mazajai suejo 6 men, o siandien padidariau nt nes mm nesulaukiu, kurios buvo 27 vasario paskutines, na ir nt net tris padariau ir teigiamas! As geriau visus 6 men po gimdymo kontraceptikus ir pastojau!!! Su vyru buvom nusprende kad triju mergyciu mum uzteks... o dabar ketvirtas? Ka daryti?

saulyte989 parašė:
Sveikutes. Nzn nuo ko pradeti! Man sokas... dar vakar mano mazajai suejo 6 men, o siandien padidariau nt nes mm nesulaukiu, kurios buvo 27 vasario paskutines, na ir…
Ką daryti turit spręst su vyru, o ne forume
Jei galimybės leidžia, užauginsit ir tą ketvirtą, ne pasaulio pabaiga. Niekas čia jum negali patart, nežinodamas jūsų situacijos. Ją žinot tik jūs su vyru, todėl turit dviese susėdę ir spręst
Kayode parašė:
Kontraceptikai yra vaisiaus nužudymas. Todėl jeigu moteris suėjo ovuliacijos metų, jei išsivysto Cista. Nes tai ir būna tas vaikelio, su vaistais mišinys. Kuris …
vertas demesio pasisakymas.nes tikrai cia daug tiesos parasyta.
saulyte989 parašė:
Sveikutes. Nzn nuo ko pradeti! Man sokas... dar vakar mano mazajai suejo 6 men, o siandien padidariau nt nes mm nesulaukiu, kurios buvo 27 vasario paskutines, na ir…
kokius kontraceptikus geret?
saulutesmama parašė:
kokius kontraceptikus geret?
saulyte989 parašė:
saulyte989 parašė:
jusu vietoje gimdyciau ir tik gimdyciau, nes kazkas kazkada gerai pasake"ne mes planuojame vaiku gimimus, o jie pasirenka, kada ateiti", tad sekmes ir dziaukytes laime
saulyte989 parašė:
Visu pirma, sveikinu!
antra, jei galimybes leidžia, patarčiau gimdyti, gal broliukas skina kelia i pasaulį, jei atsirado naudojant kontraceptikus..
saulyte989 parašė:
Cia jau jum spresti abiem su vyru ka daryti .Nes cia yra jusu gyvenimas.
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai