indija-marija parašė:
Sveikos visos, man atsirado baisus kartumas burnoje, endoskopijos metu nustate kad grizta nedaug tulzies i skrandi. Sakykit kas susidure, ar tas kartumas ir tulzies…
Tai e cholrstazė o refliuksas.
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįindija-marija parašė:
Sveikos visos, man atsirado baisus kartumas burnoje, endoskopijos metu nustate kad grizta nedaug tulzies i skrandi. Sakykit kas susidure, ar tas kartumas ir tulzies…
Tai e cholrstazė o refliuksas.
Astartė parašė:
Tiek man, tiek sesei dar anksčiau prasidėjo. Koks tulžies rūgšties rodiklis?
90. su kiekvieną dieną dideja. jum kiek buvo? kaip sekes visas procesas nestumo?
Laputėė parašė:
90. su kiekvieną dieną dideja. jum kiek buvo? kaip sekes visas procesas nestumo?
Dar to tyrimo nebuvo. Sesei apie 270 buvo.
Numušė su vardiniais vaistais, bet abi turim minčių, kad būtent jie gimdymą išprovokavo. Ji pagimdė 30 sav, aš - 34. Vis dėlto tie vaistai rodiklius stabilizavo. Mano visi fermentų rodikliai viršijo 10 kartų, o jos tulžies nukrito iki 100-160.
Ramiausiai su pirmuoju gyvenau, nes niekas neturėjo, tik pečiais traukiojo, tai buvo prasidėjęs gimdymas irgi 34 sav., bet be problemų sustabdė iki 37
@pupsik@ parašė:
Tulzys toks didelis?gal ast alt
Būtent, kad tulžies.
Man Alt, Aštuonių būdavo ir virš 500.
Astartė parašė:
Dar to tyrimo nebuvo. Sesei apie 270 buvo.
Numušė su vardiniais vaistais, bet abi turim minčių, kad būtent jie gimdymą išprov…
o nuo kelių savaičių prasidejo jums abiems su sese šį liga?
Laputėė parašė:
o nuo kelių savaičių prasidejo jums abiems su sese šį liga?
Pasibaigus pirmam trimestui. Apie 15-17 savaitės.
Sesuo dėl simptomų užklausė jau apie 12 sav.
Astartė parašė:
Pasibaigus pirmam trimestui. Apie 15-17 savaitės.
Sesuo dėl simptomų užklausė jau apie 12 sav.
oho kaip anksti, ir kaip smagu girdėti kad viskas gerai bsigesi. Nes aš labai persigandau, prigasdino mane gydytojai. Bet pas mane bėda kad nekrenta tos rūgštis, jos dideja. Daug labai vandens stangiuos gerti, ursofalk geriu vaistus, mityba pakeičiau. Nors dvi savaites geriu siuos vaistus nieko negereja. Dar lasalines lasina ligonineje. Labai bijau.
Man tai nebuvo jokių simptomų kad sergu cholestaze,nei niezejimo nei kažkokių skausmu. Netyčia atrado 34 sav kad sergu gydė ursosan dvi savaites pragulejau ligoninej, rodikliai tik blogėjo. galiausiai 36 sav padarė cp. Ar kam taip buvo kad nebūtų buvę simptomų ir sirgot?
Vaidaa parašė:
Man tai nebuvo jokių simptomų kad sergu cholestaze,nei niezejimo nei kažkokių skausmu. Netyčia atrado 34 sav kad sergu gydė ursosan dvi savaites pragulejau ligonine…
Man didelių labai simptomų nebuvo, padu ir delnų neniezejo, tik šiek tiek visa kūną, bet galvojau, gal todėl, kad oda labai isausejusi. Tačiau pasakius gyd. ji liepė pasidaryti kepenų fermentų tyrimus ir taip nustatė, kad man cholestaze.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai