emala parašė:
čia gali būti dėl mm vėlavimo.užsilaikė kraujas.o mm buvo normalios?
Jo normalios buvo,
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįemala parašė:
čia gali būti dėl mm vėlavimo.užsilaikė kraujas.o mm buvo normalios?
Jo normalios buvo,
verika parašė:
Jo normalios buvo,
gal turi kokia mioma dėl ko jos užsilaikė? kai gimdos uždegima turėjau skaudėjo pilvo apačia ir kraujavo.gėriau antibijotikus,bet kokius nepamenu.tik kraujas neturėjo jokio sec kvapo
eva. parašė:
sveikos, as irgi noriu pasiklausti patarimo, nuo persileidimo praejo jau 9 men., bet niekaip nesusireguliuoja ciklas, siandien jau 39 diena.., kada jums viskas norm…
nesijaudink, pavyks, na pas mane irgi buvo neregularios, ir dabar nera labai,, o tu pasitikrink, gal jau pavyko, uztai tiek veluoja
eva. parašė:
sveikos, as irgi noriu pasiklausti patarimo, nuo persileidimo praejo jau 9 men., bet niekaip nesusireguliuoja ciklas, siandien jau 39 diena.., kada jums viskas norm…
Sveika, man po nesivystancio praejo 2 savaites ir susirgau. tada praejo 32dienos ir vel mm, ir po ju mes pastojom. kazkaip greitai ir pokolkas viskas gerai
manau tavo organizmas gal yra lepesnis ir dar gal neatsigavo. daugiau ilsekis, palepink ji ir manau kai nesistenksit pats netiketai ateis
Indrune parašė:
Sveika, man po nesivystancio praejo 2 savaites ir susirgau. tada praejo 32dienos ir vel mm, ir po ju mes pastojom. kazkaip greitai ir pokolkas viskas geraimanau…
kaip pavydziu, kad taip greit pastojai. mes vis stengiames stengiames, bet nieko. bet turiu vilties, kad kai laikas bus tada ir atskubes pas mus angelelis.
aciu jums uz patarimus, stengsiusi, o kad vaikelio nesilaukiu, tai tikrai zinau, nes visi testai neigiami ir jokiu pojuciu. Noriu palinketi visom tom, kurios laukia- sulaukti, nes pati is patirties zinau, kaip yra sunku netekti vaikelio ir kaip po to vel norisi pastoti. Mes jau virs metu meginame ir nieko. Ir mes busime mamos, tik veliau.
eva. parašė:
aciu jums uz patarimus, stengsiusi, o kad vaikelio nesilaukiu, tai tikrai zinau, nes visi testai neigiami ir jokiu pojuciu. Noriu palinketi visom tom, kurios laukia…
kt padeda sureguliuot cikla.man ginė siūlė.bet kadangi manasis klajoja tik 5 max d o pagal jas tai normalu tai atsisakiau.
Sveikos mamytes,pries daugiau nei metus turejau persileidyma 9sav. Paskui niekaip Negalejau pastototi o dabar pavyko patikekit,kaip as visko bijau net bijau dziaugtis kaip kokia paranojike,labai bijau kad vel zirniukas nepabegtu ar tos kuriom pavyko pastot jautieties ramios ar irgi buvo labai neramu?
dute parašė:
Sveikos mamytes,pries daugiau nei metus turejau persileidyma 9sav. Paskui niekaip Negalejau pastototi o dabar pavyko patikekit,kaip as visko bijau net bijau dziaugt…
buvo neramu.bet dabar jaučiu,kad viskas šįsyk bus gerai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai