Lactivist parašė:
Tad...kodel ne? jei sirdis jaucia, jog LAIKAS?
Yra tyrimu, rodanciu, jog po persileidimo pastojus per pirmuosius 6 menesius tikim…
na mano atveju tai nepasiteisino.
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįLactivist parašė:
Tad...kodel ne? jei sirdis jaucia, jog LAIKAS?
Yra tyrimu, rodanciu, jog po persileidimo pastojus per pirmuosius 6 menesius tikim…
emala parašė:
Linkiu, kad sikart viskas butu labai gerai
Lactivist parašė:
Linkiu, kad sikart viskas butu labai gerai![]()
![]()
As irgi sita girdejau
tikiu kad man pasiteisins,mamos kokios geros vitaminkos?po abrazijos
Musidla parašė:
As irgi sita girdejautikiu kad man pasiteisins,mamos kokios geros vitaminkos?po abrazijos
Visu pirma - foline rugstis (kuria turetu papildomai gerti kiekviena vaisingo amziaus moteris), o as rinkausi
www.zitawest.com/buy/supplements/fertility-and-conception/vitafem.htm
ir vyrui www.zitawest.com/buy/supplements/fertility-and-conception/vitamen.htm
(bet mes jau ne 20-30ies...
)
Man dar patinka Floradix (prieinama kaina). Bet ziurint ko organizmui reikia/truksta.
aš gėriau elevit nėščioms, prieš pradėdami leliuką gėriau 3mėn tai tikrai folio rūgštį, o kai jau pradėjom gamint taip sakant ir elevit vitaminus pasirinkau, ir mano atveju pasiteisino, nei vieno karto nebuvo nei šlapimo nei kraujo tyrimai blogi... o prieš tai nėštumo metu turėjau vis su kraujo hemoglobinu problemų, net teko vartoti geležį...
Musidla parašė:
Aciu mamos uz nuomones paemiau sau is serijos pregnacare pagersiu jos,mano drauge gere irgi pasiteisino geri vitaminkai
Niekada ju nesirinkciau (del sudeties). bet as labai ziuriu ka deduosi i burna...
Lactivist parašė:
Niekada ju nesirinkciau (del sudeties). bet as labai ziuriu ka deduosi i burna...![]()
Ir kokia ten ta sudetis? Tokia pati kaip ir visu vitaminu nes ziurejau keleta ir sudetis buvo beveik vienoda,as kai laukiausi dukrytes jos geriau ir sveiki gyvi visi, mano drauge po persileidimo gere ir sulauke dukrytes o jus sakot bloga sudetis
Musidla parašė:
Aciu mamos uz nuomones paemiau sau is serijos pregnacare pagersiu jos,mano drauge gere irgi pasiteisino geri vitaminkai
as irgi juos geriu ir man jie geri
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai