naste100 parašė:
siandien padariau rapipreg testa is ryto pries naujus dariau tai parode vaiduokli tokia kaip balta linija o po pora valandu vos bos isryskejo antra, bet tad…
Oho kaip grazu ! Sveikinu, puiki dovana vyrui !
naste100 parašė:
siandien padariau rapipreg testa is ryto pries naujus dariau tai parode vaiduokli tokia kaip balta linija o po pora valandu vos bos isryskejo antra, bet tad…
Oho kaip grazu ! Sveikinu, puiki dovana vyrui !
Balandele88 parašė:
Oho kaip grazu ! Sveikinu, puiki dovana vyrui !![]()
kaip tik nieko ir neturejau dovanu
tai atnesiau dvi juosteles tai visi lovoj ir gulejo pora valandu kol atsigavo mazas vaikas iskart prisisiojo i lova
naste100 parašė:
kaip tik nieko ir neturejau dovanutai atnesiau dvi juosteles tai visi lovoj ir gulejo pora valandu kol atsigavo mazas vaikas iskart prisisiojo i…
Dziugu :)
Mano vyro gimtadienis po 6 dienu, tai jau tikiuos ryskus testukas bus ;)
Balandele88 parašė:
Labas rytas ikeliu savo testuka, ka manot ? Isryskejo per 5 min.
![]()
jo po savaites tikrai pamatysi antra linija tik daryk butinai rytini slapima ir jautru testa pirk
naste100 parašė:
jo po savaites tikrai pamatysi antra linija tik daryk butinai rytini slapima ir jautru testa pirk![]()
Tai butinai
pas mane 10 mIU testukas ir as dar kokius 7 tokius turiu
Balandele88 parašė:
Tai butinaipas mane 10 mIU testukas ir as dar kokius 7 tokius turiu
![]()
saunuole ikelk po pora dienu kai padarysi
as tai uzsirasiau pas ginekologe 22 sausio tai jau tada tiksliai viska suzinosiu
naste100 parašė:
saunuole ikelk po pora dienu kai padarysias tai uzsirasiau pas ginekologe 22 sausio tai jau tada tiksliai viska suzinosiu
Butinai ikelsiu
oho cia tokios eiles pas gine ? :/ gal ir as pirmadieni jei ryskiau bus pasiskambinsiu uzsiregistruot
Balandele88 parašė:
Butinai ikelsiuoho cia tokios eiles pas gine ? :/ gal ir as pirmadieni jei ryskiau bus pasiskambinsiu uzsiregistruot
![]()
as praeita nestuma vaikciojau i privacia klinika tipo kruta,,, tai tik lupe ir lupe pinigus uz vysokius tyrimus o dabar uzsirasiau i paprasta seskines poliklinika tai mes jau 2 sausio uzsirasem o tik 22 sausio priims bet nemokamai, o kam moket jeigu daro ta pati jau isitikinau su antru vaiku tokios klaidos nekartosiu
sveikos merginos
Norejau kai ko paklausti. Man pries gera savaite skirtingi testai rode vaiduoklius bet jie kazkaip nelabai ryskejo. O dabar vietoi to kad rysketi jie kaip tik atrodo blanksta ir to vaiduokliuko beveik nebesimato jau. Mm veluoja jau visa savaite.
Gal kuriai taip yra buve?
Simona_k parašė:
sveikos merginos![]()
Norejau kai ko paklausti. Man pries gera savaite skirtingi testai rode vaiduoklius…
Man taip nebuvo, bet jei neryškėja, o blanksta, tai nelabai gerai
galiu patart jei labai neramu pasidaryt hcg tyrimą kas antrą dieną, jei skaičiukai dvigubės reiškias viskas ok jei ne tai ne.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai