WhiteMouse parašė:
O ne per toli juostele kaip easy...?![]()
ne per toli,lyginau su praeito nėštumo teigiamu easy testu
lygiai tokiu pačiu atstumu
lyg ir teigiamas, nors gana sudėtinga situacija dabar pas mane gyvenime ,bet begalo dziaugiuosi ...
WhiteMouse parašė:
O ne per toli juostele kaip easy...?![]()
ne per toli,lyginau su praeito nėštumo teigiamu easy testu
lygiai tokiu pačiu atstumu
lyg ir teigiamas, nors gana sudėtinga situacija dabar pas mane gyvenime ,bet begalo dziaugiuosi ...
neparanoja xDD parašė:
atsargiai su tais yziais, kad nebutu kaip mandabar vsio, kol nebus aiskiai rozines per penkias min nebetikesiu niekuo
![]()
at…
Po galais
neparanoja xDD parašė:
atsargiai su tais yziais, kad nebutu kaip mandabar vsio, kol nebus aiskiai rozines per penkias min nebetikesiu niekuo
![]()
at…
ech.. :/
neparanoja xDD parašė:
![]()
at…
Kai easy rodo rysku tai nebuna jau melagis
Bacio parašė:
Va, idomumo delei ikeliu savo 12 DPO Easy ir Drogo Facelle, kurio jautrumas 25 mIU, tai ne toks jautrus kaip Easy. Bet paziurekit, koks skirumasEasy, gal net ne…
abu įžiūrimi nelaužant akių
O kada ryškūs pasirodė?
elvin parašė:
abu įžiūrimi nelaužant akių![]()
O kada ryškūs pasirodė?
13 DPO jau realesnis atrode. Ir nuo tada ryskejo pamazu
Bet kai 8, 9, 10, 11 DPO nieko gero nepamaciau, jau buvau nurasiusi, nes su sunumi tokiu metu jau turejau neabejotinus vaiduoklius, o mmm diena ryskiausia melyna Benu
Va, dabartinio nestumo Easy:

Bacio parašė:
13 DPO jau realesnis atrode. Ir nuo tada ryskejo pamazuBet kai 8, 9, 10, 11 DPO nieko gero nepamaciau, jau buvau nurasiusi, nes su sunumi tokiu metu jau turejau…
kaip gražiai ryškėjo.
kokie čia testukai?
Bacio parašė:
13 DPO jau realesnis atrode. Ir nuo tada ryskejo pamazuBet kai 8, 9, 10, 11 DPO nieko gero nepamaciau, jau buvau nurasiusi, nes su sunumi tokiu metu jau turejau…
perskaičiau jau
Bacio parašė:
Mm diena ir mano toks buvo
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai