dacke parašė:
Neina kitaip :/ rezultas 29.75
Na tai laukiates
dacke parašė:
Neina kitaip :/ rezultas 29.75
Na tai laukiates
milytee parašė:
Mano vaiduoklis jau gana ryškus pasidarė, bet vis dar pakraujuoju truputi, šiandien varau hcg kartoti ir prg, bet atsakymus turėsiu tik pirmadienį:/ išeisiu iš prot…
Tyrimus pasidarykit labėje kur iš karto rezultatai tą oačią dieną, nes jeigu sektunėte, tai pirmadienį jau kartot reiktų, ir šiaip jums ramybės nebus.Dėl kraujavimo jums gali būti prg trūkumas.
redita78 parašė:
Mano testukai. Visuose matau vaiduokliukus, bet bijau patikėti, nes tiek prisižiūrėjusi kaip vaiduokliauja testukai.
sveikinu
kokia ciklo diena? ar visus nt vienu kart darete? kokiom dienom?
gosiukas parašė:
sveikinukokia ciklo diena? ar visus nt vienu kart darete? kokiom dienom?
Dėkui labai. Tikiuosi pasitvirtins. Šiandien 11 dpo ir 27 ciklo diena. Testukai daryti vakar ir šiandien. Vakar ne su rytiniu šlapimu.
redita78 parašė:
Dėkui labai. Tikiuosi pasitvirtins. Šiandien 11 dpo ir 27 ciklo diena. Testukai daryti vakar ir šiandien. Vakar ne su rytiniu šlapimu.
Viskas bus gerai! ar yra kokie kitokie pojūčiai ? Įtariu, kad mudvi vienmetės. labai džiaugiuosi jusu sėkme.
gosiukas parašė:
Viskas bus gerai! ar yra kokie kitokie pojūčiai ? Įtariu, kad mudvi vienmetės. labai džiaugiuosi jusu sėkme.
Simptomų jokių dar nejaučiu. Dėl to ir kyla daug abejonių. Kai buvau pastojusi prieš du mėnesius iš lovos išlipti negalėdavau, taip miego norėdavau. O dabar nieko. Tik užvakar pasirodė truputis kraujo. Tai dėl to ir pasidariau testukus. Pagalvojau, gal implantacinis kraujavimas.
Man 39, vasarą jau 40.
redita78 parašė:
Simptomų jokių dar nejaučiu. Dėl to ir kyla daug abejonių. Kai buvau pastojusi prieš du mėnesius iš lovos išlipti negalėdavau, taip miego norėdavau. O dabar nieko. …
Fantastika. Pasaugokit save, ir bus super dovana gimtadieniui. Man taip pat 39...ir vis dar vilčių turiu
gosiukas parašė:
Fantastika. Pasaugokit save, ir bus super dovana gimtadieniui. Man taip pat 39...ir vis dar vilčių turiu![]()
Manau nesvarbu koks amžius visada turime vilčių. Kaip rašiau kitoje temoje Dievas juokiasi iš mūsų planų. Nes buvom nusprende stabdyti planavimus iki naujųjų metų, kadangi išvykstam mėnesiui atostogų.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai