firenze parašė:
Pasidariau siandien testuka, lyginant su vakar uzvakar ryškeja. O atsirado galima sakyti iškart po 1min.![]()
Labai grazu
firenze parašė:
Pasidariau siandien testuka, lyginant su vakar uzvakar ryškeja. O atsirado galima sakyti iškart po 1min.![]()
Labai grazu
firenze parašė:
Sveikinu kiek dienų prieš mm?
GitaP. parašė:
Sveikinu kiek dienų prieš mm?
Šiandien turėtu but mm, o taip 34 ciklo diena.
ačiū, kad tik augtu ir viskas būtų gerai. Turėjau vieną nesivystantį,tai žinau ką tai reiškia.
Spirgutis parašė:
Mergytes, pasidariau david testa 10miu jautrumo, siandien tik 7dpo, bet neiskenciau... labai idomi Jusu nuomone![]()
Kabina akį
Spirgutis parašė:
Mergytes, pasidariau david testa 10miu jautrumo, siandien tik 7dpo, bet neiskenciau... labai idomi Jusu nuomone![]()
Man ir kabina
Pupsi parašė:
jau 4tas testas toks...tiesa, visi Pregna, tai reik Easy pasidaryt...![]()
Man atro jus galima sveikint tyliai
Salvuks parašė:
Man atro jus galima sveikint tyliai
ačiū, bet turbūt ankstoka..per kelias dieneles jie nelabai paryškėjo, tiesiog ant skirtingų testukų, va, tokie vaiduokliai...ryt ryte pasidarysiu Easy. Jau bus viena diena kaip mm vėluos...
Spirgutis parašė:
kiek turiu tu david ir 10 ir 25 - visi metą tokią liniją... Daugiau jau jų nebepirksiu...
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai