ZzzuikisSS parašė:
Ot man pasistojo klausimas . Prisiskaiciau aš dabar, kad livasane melagiu melagiai. Ar iš tiesu ? Nors jeigu dar nespėjus nueit slapimui per testą, abi juosteles vi…
Seip jie veni patikimiausiu.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįZzzuikisSS parašė:
Ot man pasistojo klausimas . Prisiskaiciau aš dabar, kad livasane melagiu melagiai. Ar iš tiesu ? Nors jeigu dar nespėjus nueit slapimui per testą, abi juosteles vi…
Ingius68 parašė:
Geras , bet va katik prisiskaiciau , kad kurioj temoj, kad būtent juosteles tai ne kažką .
ZzzuikisSS parašė:
Geras , bet va katik prisiskaiciau , kad kurioj temoj, kad būtent juosteles tai ne kažką .
Jei jau kaska meta jos tai visada ira na nebent isdziuvimus dar buna meta 

O kaip jūsų uzsirasinejate į hcg tyrimus ? Durnas klausimas beeet, kodel klausiu . Paskutini karta turejau bėdų dėl tyrimo . Dabar šeštadienį vyksiu pas ginę ir iki to, norėčiau pasidaryt pora kartu hcg. Tarkim ryt ir penktadieni. Bet paskutini karta kai skambinau rasytis , tai mane varinejo juodai . Kol galu gale į kita miestą nenuvaziavau į privačia. O esmė, kad pasukau į registratura, man sako , jums siuntimą tyrimui turi duot šeimos gyd. Ok... skambinu šeimos gydytojai . Jis sesele sako, kad siuntimą turi duot ginekologas . Nu ir ten žodžiu buvo pasaka be galo . Kam skambinu vis nukreipia kitur, ginekologas sako nieko iš manęs ten niekam nereik 😀 esmė, kad turimus daro rytais , o ginekologas dirba vakarais . Tai ten tampytis reik. Tai nejau aš negaliu tiesiog uzsiregistruot belekokiam kraujo tyrimui, nes tiesiog man to reikia ? Aš nesuprantu.
ZzzuikisSS parašė:
O kaip jūsų uzsirasinejate į hcg tyrimus ? Durnas klausimas beeet, kodel klausiu . Paskutini karta turejau bėdų dėl tyrimo . Dabar šeštadienį vyksiu pas ginę ir iki…
Na net nezinau ka atsakyt mano poliklinika ir ligonineja isvis nedaro jo tai as i antieja registrojosi.
Ingius68 parašė:
Na net nezinau ka atsakyt mano poliklinika ir ligonineja isvis nedaro jo tai as i antieja registrojosi.
Nu blemba, pas mus daro . Bet kažkokius kryziaus kelius eit reik nesuprantu . Nu tai man važiuot iki privačiu 50-60 km. Kai pakeliui į darbą yra poliklinika, kurioje viską daro, bet nedaro 😀
Ingius68 parašė:
Jei jau kaska meta jos tai visada ira na nebent isdziuvimus dar buna meta mano sendien ir antras amedi dar tik pati pradzia
Tyliai sveikinu, kaip faina, pagaliau sulauket🤞🙂
ZzzuikisSS parašė:
O kaip jūsų uzsirasinejate į hcg tyrimus ? Durnas klausimas beeet, kodel klausiu . Paskutini karta turejau bėdų dėl tyrimo . Dabar šeštadienį vyksiu pas ginę ir iki…
Visada tik i anteja vaziavau
Ayta parašė:
Tyliai sveikinu, kaip faina, pagaliau sulauket🤞🙂
Aciu labai 🥰
Saulyt0830 parašė:
Visada tik i anteja vaziavau![]()
Tai ir aš vaziuoju visuomet . Bet kaip ir sakiau 50-60 km. Kai daro poros žingsniu atstumu, tai apsurdas . Bet galvoju pasiklausiu . Gal tikrai turi tam tyrimui nukreipt kazkas . O ne va pati iš oro ateit pasidaryt turiu .
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai