Nezinoma01 parašė:
Ir
Tai teigiamas jūsų be abejonių
Nebe vaiduoklis
Nezinoma01 parašė:
Ir
Nebe vaiduoklis
Aiškutė parašė:
Nebe vaiduoklis
Bet neparode elektrinis...
matyt per anksti arba delto jog ne su rytiniu darytas
Nezinoma01 parašė:
Bet neparode elektrinis...matyt per anksti arba delto jog ne su rytiniu darytas
Arba dėl to, kad pirmas melagis 🤷♀️ per visą testavimo patirtį, tai patikėkit, kokių tik ryškių nebūna melagių, kai tuo tarpu kiti testai tušti. Va mano pirmi melagingi testai
Šakar. Makar parašė:
Arba dėl to, kad pirmas melagis 🤷♀️ per visą testavimo patirtį, tai patikėkit, kokių tik ryškių nebūna melagių, kai tuo tarpu kiti testai tušti. Va mano pirmi mela…
Bitutes kasetes tai tikrai seniai pagarsejusios kaip melageles
mano atveju tai nezinau labai grazi rozine antra juostele akiu lauzyti nereikia. Bet visko buna ir visokiu melageliu. Tad nieko negaliu pasakyti. Gal ir mano atveju melagiukas bet tikiuosi jog ne
Evighet parašė:
Tai ir gerkit tiek pat, ir kreipkites pas daktarus, svarbu staigiai nenutraukti prg. Aš nevartojus, tad daugiau negaliu apsakyti. Plius jei sugalvosit priduoti krau…
Jei tik duphaston vartojamas, tai jis įtakos tyrimams nedaro. Galima ir išgėrus daryti.
Evighet parašė:
Elektrinis su savaitėmis yra 10miu, tai labai jautrus testas. Va 2 testai ryte su rytiniu šlapimu 10miu
No sitas pirmas tai raso 25miu. 🙈 Cia niekur nerandu 10miu
Anaksunamun parašė:
No sitas pirmas tai raso 25miu. 🙈 Cia niekur nerandu 10miu
Šitas? Tai jo 10miu rašo. Ir nuotraukoje matosi juostelė beveik tokia pati kaip ir clearblue 10miu ☺️ bet realiai mn jie nelabai patiko ☺️

Ir pas jūs 10miu šitas https://www.rfsu.com/no/produkter/selvtester/graviditet-egglosning/graviditetstest-test-tidlig-1-pakning/
inusiukas parašė:
Hmmm manau nelabai ryškėju kaip sakote? Mmm dar nėra. Viršutinis pirmadienio, o apatinis šiandieninis.
Puikiai ryskeja
Spurgaaa parašė:
Puikiai ryskeja
Bišk per anksti nufotkinau. Čia db jau padžiūvęs dabar tikrai ryškesnis oj durnė

9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai