Ievokou parašė:
Labas rytas!
Sveikinimai 😁
Ievokou parašė:
Labas rytas!
Sveikinimai 😁
Sveikos, gal kuri iš patirties turi ką pasakyti. Šiuo metu laukiu kraujo tyrimo atsakymo HCG. Žinoma planuoju apsilankyti ir pas ginekologą, tačiau kol laukime esu prisigalvoju visokio velnio...
esmė tokia, kad esu dar žindanti mamytė, žinau, kad ciklas dar gali svyruoti, bet jau tris mėnesius buvo susireguliavęs. Ketvirtas ciklas vėlavo, dariausi nt buvo neigiamas, po savaitės vėlavimo susirgau įprastai, pirmą dieną maudeno, gėriau ibuprom ir tiek, praėjo. Sirgau įprastai, bet... po sirgimo jau atrodo viskas gerai, bet pradėjo tepti rudai, tikrai ne gausiai ir jis tęsėsi apie savaitę be skausmų... tada vėl pasidariau testą, rodo mažą vaiduokliuką, neryškią juostelę, pakartojau po dviejų parų taip pat, nei daugiau nei mažiau.. sunerimau. Dar sekančią dieną pasidariau vistiek blankus vaiduokliukas... palaukiau tada dar dvi paras ir vėl pasidariau jau du iš eilės - abu irgi vos matomi, nesuprantu. Prisikaičiau, kad gali ligą kokią reikšti. Manau jei neštumas būtų, tai turėtų ryškėti ta juostelė??
Labiausiai neramina esamas pojūtis po tepliojimų. Labai tempia pilvo apačią, atrodo, kad koks guzas sunkus, akmuo gimdoje ir spaudžia žemyn, toks vaizdas kad norėtųsi nešti pilvą, kurio nėra. Po antro gimdymo praėjo virš 11mėn. Gal koks uždegimas ar kas...
Ikelsiu foto kaip atrodo tie neryškūs nt

Man prieš 5 metus buvo panaši situacija. Pirmam vaikui buvo metai ir mėnuo dar maitinau mp. Mm velavo daugiau nei savaite, o nt buvo vaiduokliukas bet ryskesnis nei jūsų. Po poros dienų jau buvo blankesnis, hch atsakymas buvo gal 16. Tuomet dar pasidariau nt ir vos vos matėsi, ko pasekoje po kelių dienų prasidėjo pilvo skausmai ir atejo mm. Tai mano atveju buvo ankstyvas persileidimas.
Labas merginos, na va toks šiandien NT(ONE STEP) rašė, kad jie nepatikimi, o kai kam nemelavo ne karto. Bet greičiausiai reiks normalu NT nusipirkt jei vėluos. Ši ciklą vėl dufastono negeriau(neprisiverciu, atrodo jau geriau jokio ciklo, nei kaip mano atveju dirbtinis)
NT ne su pirmu šlapimu, mm turi but treciadieni

Krasula parašė:
Labas merginos, na va toks šiandien NT(ONE STEP) rašė, kad jie nepatikimi, o kai kam nemelavo ne karto. Bet greičiausiai reiks normalu NT nusipirkt jei vėluos. Ši c…
Manau čia isdziuvimas matosi
Šaulė91 parašė:
Sveikos, gal kuri iš patirties turi ką pasakyti. Šiuo metu laukiu kraujo tyrimo atsakymo HCG. Žinoma planuoju apsilankyti ir pas ginekologą, tačiau kol laukime esu …
Man tai labiau panašu,šiame teste į bespalve juostele tiesiog 🤷♀️
Palaukit hcg tyrimų atsakimu ir sužinosit
Krasula parašė:
Labas merginos, na va toks šiandien NT(ONE STEP) rašė, kad jie nepatikimi, o kai kam nemelavo ne karto. Bet greičiausiai reiks normalu NT nusipirkt jei vėluos. Ši c…
Matau kažką 😁
Krasula parašė:
Patamsinus testą tai ten 2 izdziuvimai.
Išždiuvimas. Plona juostelė matosi
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai