setaeli parašė:
Įtariu žalias buvo neigiamas, taip? Aš jau prieš tai minėjau, kad man tas žalias buvo tuščias, o kitas (nejautrus) rodė. Man visiškai nepatiko tie žali.
Taip žalias neigiamas😣
setaeli parašė:
Įtariu žalias buvo neigiamas, taip? Aš jau prieš tai minėjau, kad man tas žalias buvo tuščias, o kitas (nejautrus) rodė. Man visiškai nepatiko tie žali.
Taip žalias neigiamas😣
orintuse parašė:
Taip žalias neigiamas😣
Na tikiuosi, kad jums kaip ir man jis melavo 😉 nes mano žaliam neigiamam jau 35-ta savaitė 🙃
panele2020 parašė:
Nezinau ar nepatikimi, del to ir klausiumano vaiduoklis 224psl, galit pasiuziureti
![]()
pasizejau,nu jo mano ryškesnis😣Tai neaišku ,teks pakartot dar jeigu neateis memes.
orintuse parašė:
pasizejau,nu jo mano ryškesnis😣Tai neaišku ,teks pakartot dar jeigu neateis memes.
Na man siandien tik 7dpo. Tai labai jau guodziu save, kad dar per anksti... na gal 8dpo. Bet ne daugiau. O kiek jums yra?
panele2020 parašė:
Na man siandien tik 7dpo. Tai labai jau guodziu save, kad dar per anksti... na gal 8dpo. Bet ne daugiau. O kiek jums yra?
As kadangi neplanavau leliaus,tai nežinau net nei kada nei kas nei kaip ,paskutinės mėnesinės buvo rugpjūčio 10 tačiau keistos, mano ciklas pašėlęs tai kas 15 dienų tai kas 21-28 ,tai įdomiai kad vieni rodo teigiamą rezultatą kiti neigiami.🤔
Giee parašė:
Čia dar vaiduokliukas ar jau teigiamas?
Neryškus teigiamas, bet jei taip matosi be akių laužymo, nepavadinsi vaiduokliu
manilė parašė:
O sitie irgi nepatikimi ? Tų žalių niekur nėra
šitie geri.
manilė parašė:
O sitie irgi nepatikimi ? Tų žalių niekur nėra
Sitie ir pigus ir labai geri! Man rode ryskesnius vaiduokliukus nei populiarieji clear choise 😊 O iseina turbut dvigubai pigiau uz juos.