Pukotuke parašė:
8 dpo, 10miu testas. Plika akim matosi geriaukartosiu treciadieni
Nepykit bet matau as balta juostele 🙈
Pukotuke parašė:
Nepykit bet matau as balta juostele 🙈
Pukotuke parašė:
Reikėjo rytojaus palaukti 🙈 Man 9dpo ir tai vos vos vos matėsi, jums dar ankstoka.
Smagu, jei gyvai matosi. Aš nematau, bet linkiu, kad būtų, ryškėtų 🎈
mixtee parašė:
Labas rytas merginos, esu lengvam šoke pati nesuprantu,kad matau..sitas testas tikiuos tikrai patikimas ir tikiuos ryškės ir išsilaikys.
Galima sveikinti 🙂🎈
mixtee parašė:
Labas rytas merginos, esu lengvam šoke pati nesuprantu,kad matau..sitas testas tikiuos tikrai patikimas ir tikiuos ryškės ir išsilaikys.
Linkiu ryškėti!😍
Dejma parašė:
Galima sveikinti 🙂🎈
Na taip bet baisoka dziaugtis , nes jau kazkada buvo grazus vaiduoklis ir atejo mmm 🤦 o kas antra d geriau daryt dabar testus?
mixtee parašė:
Na taip bet baisoka dziaugtis , nes jau kazkada buvo grazus vaiduoklis ir atejo mmm 🤦 o kas antra d geriau daryt dabar testus?
Tai gal ir buvo prisikabine, tik pabego ana karta. Tai tikekimes si karta tvirtai isikabino!
Pukotuke parašė:
Nieko nematau 🧐
Mamb49 parašė:
Tai gal ir buvo prisikabine, tik pabego ana karta. Tai tikekimes si karta tvirtai isikabino!![]()
Tikekimes,nes šitas stebuklas lauktas labai ilgai,dziaugiuos viduje tyliai vyrui nesakysiu iki kol nebus ryskus nes santuokoj jau 7m tai cia toks ilgai lauktas dziaugsmas noretusi tvirtai dziaugtis tuom❤️💝
mixtee parašė:
Linkiu risketi po kelii dieneliu pakartokit🙂