medu parašė:
Sakykit kas vaiksciojot i stacionara, man dabar toks durnas klausimas pakilo![]()
Uzeiti reikia is stadiono puses per lauka ar per ligonines vidu? Anksciau tai per …
Nuo stadiono
Žeimių g. 19, Jonavamedu parašė:
Sakykit kas vaiksciojot i stacionara, man dabar toks durnas klausimas pakilo![]()
Uzeiti reikia is stadiono puses per lauka ar per ligonines vidu? Anksciau tai per …
Nuo stadiono
Sveikos merginos🙂 Mastau ir aš gimdyti Jonavoj. Terminas tai sausio 17diena. Esu iš Ukmergės. Sakykite kaip gyditojai? Koks dėmesys yra skiriamas mamai ir kūdikui? Kokiais drabužėliais rengia kūdikį? Savo turėti? Ar ligoninės? 🤔 O gimdymui marškinius duoda? Ar savo nusipirkti?
Tiesiog Ilona parašė:
Sveikos merginos🙂 Mastau ir aš gimdyti Jonavoj. Terminas tai sausio 17diena. Esu iš Ukmergės. Sakykite kaip gyditojai? Koks dėmesys yra skiriamas mamai ir kūdik…
Sveika🌸
Gimdziau balandi,tai naktinius dave ligonines. Rubeliai kudikiui buvo savi. Siaip kolektyvas 3 paras kiek gulejau,tai visos labai paslaugios, geros,labai rupinas! Gimdyma priime Ramune, bet buvo ir salia Natalija. Tai na nepasakysi, buvo aisku ir grieztesniu tonu per pacias ,,linksmybes" ,bet cia kad jas tik girdeciau ir klausyciau 😅 kaip kalbejom, man gimdykla kaip koks spa buvo, muzika groja, svieseles sviecia. Tai negaliu niekuom skustis,ko reikia paklausi,atsakys visad. Parodys,pamokys jeigu kas! Jau antras gimdymas ir nu jei trecias butu,tai tik Jonava rinkciausi.
Fejonza parašė:
Sveika🌸
Gimdziau balandi,tai naktinius dave ligonines. Rubeliai kudikiui buvo savi. Siaip …
Labai ačiū jums už atsakymą ❤️
Tiesiog Ilona parašė:
Sveikos merginos🙂 Mastau ir aš gimdyti Jonavoj. Terminas tai sausio 17diena. Esu iš Ukmergės. Sakykite kaip gyditojai? Koks dėmesys yra skiriamas mamai ir kūdik…
Gimdžiau rugpjūtį. Pati gyvenu jau 3 metai kaip Palruojyje, tačiau rinkausi gimdyti Jonavoje. Superiniai, rekomenduoju Šalaševičių 100%. Akušerė Jurgita Prekevičienė ir Laura Metlovienė.
Vaikų akušerytės abi labai fainos, tačiau vaikų saktarė kuri kas ryta ateidavo patikrinti tonusu, svorio - man asmeniškai nelabai, perdaug gąsdina. Bent mane kaip mama pirmakarte išgąsdino, kad vaika ligonineje teko primaitinti antrą para ligonineje esančiu mišinuku. Tačiau išėjus jau 3 para namo, viskas super atsigavo, tiesiog žindžiau dažniau ie su mergyte įsivažiavom. Džiugu, kad man tos gydytojos paprašius ji parodė keletą padėčių maitinimui (kadangi šiek tiek plyšau ir siuvo).
Dėl pačios priežiūros - tai 90% duodu, labai rūpestingi visi. Pirma para ejo daugiau del manes pačios (kraujavimo klausimais ir pasiūlė nakčiai nuo skausmo tablete, nors nelabai norejau (nes kaip ir neskaudejo daugiau). Kas ryta ejocmatuoti spaudimo mano, temperaturos mano ir vaikučio bei širdeles plakimo klauses vaikelio).
Rūbeliai: man atvykus gimdyti gavau marškinius ligoninės;
Vaikučiui gimdykloje reikejo tik kojinyčių, pamperso ir kepureles. Palatoje jau akušeryte aprengė pati smėlinuką ir šliaužtinuka.
Man gimdykloje užteko tik vieno pamperso.
Dėl maitinimo ir sąlygu 100% likau patenkinta!
Savo rūbelius vaikeliui daviau. Palatoje kelios palutes ir vatele su vandenuki vyrintu yra padeta. Yra šaldytuvas mini, virdulys, kavos aparatas, îrankius ir puodelis, lekštute yra.
Pasiimkit tik wc popieriaus ir jei reikia popierinio rankšluosčio - man prireike!😊
Jei vel pastočiau tai važiuočiau gimdyti tik i Jonavą. Gimdymo istorija galiu pasidalinti asmeniškai, ji pozityvi. Atvykau ir pagimdžiau per 2h, gimdymo metu maximali priežiura! Ir ant kamuolio pašokinejau, vonios nesiule (nes nebutume speje), mažyte skubejo gimti!😊
TheVi parašė:
Gimdžiau rugpjūtį. Pati gyvenu jau 3 metai kaip Palruojyje, tačiau rinkausi gimdyti Jonavoje. Superiniai, rekomenduoju Šalaševičių 100%. Akušerė Jurgita Prekevičien…
Nuoširdžiai ačiū jums kad parašėte. Tikrai ir aš važiuosiu i Jonavos gimdymo skyriu gimdyti ❤️
Tiesiog Ilona parašė:
Nuoširdžiai ačiū jums kad parašėte. Tikrai ir aš važiuosiu i Jonavos gimdymo skyriu gimdyti ❤️
Labai verta! 🥰❤️
TheVi parašė:
O kur jūs prašymą gavote? Nes aš niekur nerandu.
galite padeti kurr pildete nuotoliu prasyma ?
1ndrE_ parašė:
Pateikiau nuotoliniu būdu 06.25, išmoką gavau 07.02
sakykit o kur nuotoliu pateiket prasyma ? kur rasti
Na ir as su savo ispudziais.
Viskas tikrai labai ok, visos labai malonios, paslaugios ir tikrai zino ka daro. Tik patarimas, pasiimkit druskos
visas maistas be druskos, kas man yra kirvis. Tai vyras pati pirma ryta veze druskos man
sekanti ryta dar ir pagalve atveze sava, nes cia labai idomios, idetos i maisus vardan higienos, bet miegot del to nepasidaro maloniau
Daugiau viskas ok.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai