lauruskaaa parašė:
o man tai cia kaip bobuciu turgus,atejau paskaityt i si foruma apie epidura nes pati nezinau rinktis ja ar ne, tikejaus isgirsti nuomone mamu kurios ja pasidariusios, o cia ateina moteriskes ir aiskina kaip jos lengvai pagimde tai reiskias ir tu gali, na kaip vaiku darzelis ir cia skaitos suaugusios moterys kurios aiskina kaip vaika gimdyt be medikamentu naturaliai,as sito patarimo neklausiu ju nes ne ju reikalas. Man idomu mamu nuomone ar jom padejo ar paskui nugaros neskaudejo
Gimdziau su epiduriniu nuskausminimu ir labai tuo dziaugiuosi.
dar iki gimdymo buvau pagudyta i gimdymo namu patalogini skyriu del pernesiojimo, kuriame net savaite praleidau, mano palatos drauges, keitesi viena po kitos, nes tik paguldytoms prasidedavo saremiai. oi kiek dejoniu ir giliu alsavimu prisikausiau
nemiegojo jos, nemieojau ir as
stai ir isauso mano diena, mazyle pradejo belstis i pasauli, kai prasidejo skausmai, tai net juokas eme, nejaugi pagaliau ir as savojo dziaugsmelio sulauksiu...po poros valandeliu juokas nebeeme, nes pasijutau isekusi nuo pastaruju savo palatos draugiu gimdymu, nes per ju alsavimus ir dejones nebuvau ne bluosto sudejus, baisiai pergyvenau del ju ir del savo artejancio gimdymo.kai pradejau krutinti smegenis, kaip cia reiks pasigimdyt ir veliau kudyki priziuret "nenusmigus".nors skausmai buvo pakenciami, pasiprasiau kad epidura padarytu. po jos skausmai praejo, pamiegojau kelias valandeles, atsigavau ir pagimdziau savo mergyte.
po epiduros greit atsigavau, praejus kelioms valandoms po gimdymo pati is gimdyklos nuejau i pogimdyvine palata, nei kojos linko, nei nugara skaudejo
keles savaites po to dar jauciau silpna dubens tirpima, bet tai viskas ka galiu pasakyti bloga apie sia pracedura
man ji padejo, antra savo dziaugsma ko gero ir gimysiu su epidura.