Pupele29 parašė:
Labuka mergaites kaip manot vis dar teigemas?![]()
tikrai taip
Pupele29 parašė:
Labuka mergaites kaip manot vis dar teigemas?![]()
tikrai taip
delightful parašė:
bliamba nu![]()
Tikrai,kad bliamba
ryt tau pas gine, ane?
WhiteMouse parašė:
Tikrai,kad bliambaryt tau pas gine, ane?
jo. radau savo ot senus. irgi stimuliuoto ciklo. pakutinis teigiamas nuo ovitrelės

noriubutmama parašė:
O gali vaisingos isskyros buti baltos?![]()
weirdboo parašė:
namo gryzus pasiziuresiu kaip ten kas.![]()
Laila1 parašė:
nu kodėl Jus šnekate nesamones, jeigu nežinote. Ne pas visus yra tas KB....pas kitas nėra jokių išskirų visiškai - arba jos būna permatomos ir netysios...na irgi ko…
Cia paskaitykit apie gimdos kaklelio gleives su visais aprasymais ir nuotraukomis www.nspinfo.lt/gimdos-kaklelio-gleives
Mano supratimu, WhiteMouse jokios nesamones nepasake
delightful parašė:
jo. radau savo ot senus. irgi stimuliuoto ciklo. pakutinis teigiamas nuo ovitrelės![]()
O sito seno ciklo, kai visi testai ejo tokie blankus, kai V tikrino, ar buvo uzauge foliu?
Morkele parašė:
O sito seno ciklo, kai visi testai ejo tokie blankus, kai V tikrino, ar buvo uzauge foliu?
taip, dėl to ir leidaus ovitrelę. nebūtų folių nebūtų ovitrelės
delightful parašė:
taip, dėl to ir leidaus ovitrelę. nebūtų folių nebūtų ovitrelės
nu jo, logiska
tai manau viskas gerai, ryt nueisi dar neivykus ovuliacijai. idomu, koks derlius uzderejo
Morkele parašė:
nu jo, logiskatai manau viskas gerai, ryt nueisi dar neivykus ovuliacijai. idomu, koks derlius uzderejo
![]()
ir man labai įdomu. įdomu ar davė kokios naudos inozitolis ir inofolikas. paduria kartais kai kairę, tai dešnę pusę tai gal abiejose bus bent po vieną
delightful parašė:
ir man labai įdomu. įdomu ar davė kokios naudos inozitolis ir inofolikas. paduria kartais kai kairę, tai dešnę pusę tai gal abiejose bus bent po vieną![]()
As kadangi diletante situose dalykuose, tai tik palinkesiu geru ziniu rytoj
Brukstelek butinai.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai