LaMona parašė:
Aukštokas. Bet ir makroprl reikėjo darytis
Dėkoju, o kuo skiriasi makroprolaktinas?
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįLaMona parašė:
Aukštokas. Bet ir makroprl reikėjo darytis
rasalu parašė:
Nžn, bet man endokrinologė sakė, kad jei prl padidėjęs, tai ir makroprl reikia tirti, nes iš makroprl galima spęsti ar prl tikrai padidėjęs
LaMona parašė:
Nžn, bet man endokrinologė sakė, kad jei prl padidėjęs, tai ir makroprl reikia tirti, nes iš makroprl galima spęsti ar prl tikrai padidėjęs
O ar su tokiu rezultatu turėčiau kreiptis į endokrinologa? Nes nerandu kur Klaipėdoje galėčiau atlitki makroprl tyrima..
rasalu parašė:
O ar su tokiu rezultatu turėčiau kreiptis į endokrinologa? Nes nerandu kur Klaipėdoje galėčiau atlitki makroprl tyrima..
Jei planuojate leliuką, tai jau turėtumėte kreiptis. Nžn kur Klaipėdoje. Bet dėl nevaisingumo problemų iš Klp žinau mergaitės į kitus miestus važinėja. Gal į Kauną pas Ališauską ar kokia ten to gydytojo pavardė. Aš nžn. Bet reikia endokrinologo, kuris su nevaisingumo problemomis dirba. Vilniuje Zabulienė.
LaMona parašė:
Jei planuojate leliuką, tai jau turėtumėte kreiptis. Nžn kur Klaipėdoje. Bet dėl nevaisingumo problemų iš Klp žinau mergaitės į kitus miestus važinėja. Gal į Kauną …
Dėkoju.
Papasakosiu : vaar buvau pas nerealiai gerą endokrinologą Saulių Grigonį. Labai daug išklausinėjo mane nuo A iki Z. paskui apžiūrėjo iš visų pusių: krūtinės formą, spenelius maigė, žiūrėjo, ar nėra strijų ir t.t.. Labai daug papasakojo. Tyrimus apžiūrėjo, išspaudžiojo. Tai mano prl tas 352 yra mano prolaktinas tiesiog, kuris man niekuo nekenkia. Nei pieno nėra, nei pieno liaukos patinusios, ov vyksta puikiai, nes prolaktinas stabdo folių augimą, pasirodo. Tai sako esate visiškai sveika, o tokiems ploniems aukštiems žmonėms visada daug sunkiau pastoti. Taip kad tas prolaktinas irgi individualus yra. pasitikiu gydytoju 100 proc.
.LAIME-LAIME. parašė:
Ka tik gavau prl -84.8 sakyciau per daug jau geraigerus kava ir dar padirbus intensyviai,speju reikia mazint iki puse tabletes
pries pora savaiciu buvo …
o ne per daug numušė jau?
GyvenantiPuikiai parašė:
o ne per daug numušė jau?
Tai jo biski per daug,mazinsiu dabar broma,gersiu puse tabletes o ne visa
Labas, pasidariau 6-7 dpo hormonu tyrimus o rezultatai sokiravo... prolaktinas- kosmosas, o progesteronas - su papildomu 100 mg gepretix... taip iseina ovuliacijos nebuvo, bet as ja puikiai jauciau, jauciau kad ovuliavo desine puse. Taip gaunasi nekokybiskai ovuliavo? Ar yra tikslas toliau gert gepretix? O istorija tokia: pradejom planuoti praeita rugseji, tikrai nebuvo net minties kad pastojimas toks sunkus dalykas, galvojau jau tuoj tuoj supuosiu leliuka. Po pusmecio bandymu pagaliau atejo stebuklelis, bet 8 sav sildele sustojo. Issivaliau vaistais. Po issivalymo rado polypa- abrazija. Po operacijos jau galvojau viskas, dabar tikrai jau tikrai viskas gerai bus, pradejau darytis tyrimus ( pastumejo paprasta ginekologe is poliklinikos!!!! O pries tai ejau pas privacias (Beliajeva, Gruzdiene) sake jokiu tyrimu nereikia). Pasidarem daug tyrimu is kraujo ir vidaus, visi lyt plint ligos, infekcijos ir t.t. Neatsimenu pavadinimu, visi atsakymai geri
galvoju tada reikia pasidaryt dar hormonus tai va se tai tau reiskia prolaktinas gali buti kaltas. Spalio gale esu uzsirasius pas endokrinologa, bet del kitu priezasciu, kazi ar tuo paciu ir paziures ir patars del sio klausimo... issipasakojau....
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai