Selija parašė:
Laba, aš pastojau 45,pagimdziau 46 beveik. Nesigailiu., dziaugiuosi savo mažyliu. Tai, jei norit labai..
💕💕💕💕💕💕Kaip nuostabu
Selija parašė:
Laba, aš pastojau 45,pagimdziau 46 beveik. Nesigailiu., dziaugiuosi savo mažyliu. Tai, jei norit labai..
💕💕💕💕💕💕Kaip nuostabu
Zojyte parašė:
Džiugu skaityti![]()
Ir viskas gerai jūsų mažyliui?
Viskas gerai, žinokit. Ir sena nesijaučiu. Tik va kitos problemos, vaiko tevas nieko gero..
Meshka parašė:
Kas vyresniame amziuje jums sunkiau auginant vaikuti?
Psichologiskai sunkiau, ar fiziskai?
Mano motinyste siuo metu daug smagesne, kai pirma gimdziau,buvau 25-iu, tai kaip vista su kiausiniu laksciau :-), kad tik neuzsigautu, jei verkia-lekiu kulkos greiciu ir t.t., o ir vaiko tevas buvo tikra beda, buvo sunku, nes buvau visiskai viena...antros susilaukiau 39-iu, skridau ant sparnu is laimes (tobulas vyras salia, viskas kaip is vadovelio), tad ryzausi dar karta tapti mama, gimdziau,budama 42-ju...jei ne amzius, ryzciausi dar syki :-). Dabar tiek dziaugsmo ir laimes namie,patikekit, aisku,buna visko: ir pasipesa mazosios, ir nusikalu per diena, bet tas "as tave myliu, mamyte" ir koju apkabinimas istirpdo visas pykcio rauksles :-D
Smagu skaityti jūsų istorijas 😉, tikrai vaikai yra gyvenimo džiaugsmas,ir turtas.
Aš neturiu su kuo palyginti, nes mano visi vaikai vėlyvi 🙂. Pirmasis gimė kai buvo man 37m, paskui 39m ir va paskutinioji pagrandukė dar spės anksčiau kelios savaitės ,iki mano 41m gimtadienio 😃.
Visi pipirai maži, bet man didžiausias džiaugsmas. Nieko gyvenime netrūksta. Šeima kurią susikūriau, ir kurią užauginsiu, bus ir yra patys svarbiausi 🥰
Not Angel parašė:
Mano motinyste siuo metu daug smagesne, kai pirma gimdziau,buvau 25-iu, tai kaip vista su kiausiniu laksciau :-), kad tik neuzsigautu, jei verkia-lekiu kulkos greic…
Dieve kaip graziai parašėte ❤️
Liza33 parašė:
Smagu skaityti jūsų istorijas 😉, tikrai vaikai yra gyvenimo džiaugsmas,ir turtas.
Ogo,visi beveik pagrandukai 😍😍😍 stiprybės jums didžiausios. Man tokios mamos - DYDVYRÈS bet kokiame amžiuje.
Not Angel parašė:
Mano motinyste siuo metu daug smagesne, kai pirma gimdziau,buvau 25-iu, tai kaip vista su kiausiniu laksciau :-), kad tik neuzsigautu, jei verkia-lekiu kulkos greic…
Tikrai labai gera skaityt tokias istorijas❤Vaikai - džiaugsmas, tiek jie meilės, šilumos atneša į šeimas, nemoku apsakyti💞žinoma būna visko, bet kaip sakot viską ištirpdo tos mažos rankytės ir meilės kupinos akytės😍🥰
kristiana1980 parašė:
Ogo,visi beveik pagrandukai 😍😍😍 stiprybės jums didžiausios. Man tokios mamos - DYDVYRÈS bet kokiame amžiuje.
🙂 oi ačiū labai, bet jūsų žodžiai labai skambūs 😄. Manau didvyriškumo čia mažai. Dabar kol liko savaitė iki cp, tai mądtau kaip susitvarkysiu 😄. Bet žinau kad laikas bėga labai greitai, ir vaikai jau visi tuoj lakstys savarankiškai, kas į darželį, kas pas draugus 😄. Mylėkim vaikus besalygiškai, jiems to iš mūsų reikia labiausiai.
Oi susigraudinau 🙂 hormonai
Liza33 parašė:
🙂 oi ačiū labai, bet jūsų žodžiai labai skambūs 😄. Manau didvyriškumo čia mažai. Dabar kol liko savaitė iki cp, tai mądtau kaip susitvarkysiu 😄. Bet žinau kad laika…
Nu kokia si tema nereali, tokia ramybe dvelki, visai kitas lygis nei kitose temose 🌷
Paskaitai ir dar labiau myli savo vaikučius
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai