Vicia parašė:
Sveiki, man pačiai pavyko pastoti.. Man 43 metai, vyrui 46 metai.. Paskutinius 5 metus nesisaugojom(na buvo nutrauktas lytinis aktas, nes buvome susitaikę, kad turi…
Nuostabu! Lengvo laukimo!
Vicia parašė:
Sveiki, man pačiai pavyko pastoti.. Man 43 metai, vyrui 46 metai.. Paskutinius 5 metus nesisaugojom(na buvo nutrauktas lytinis aktas, nes buvome susitaikę, kad turi…
Nuostabu! Lengvo laukimo!
Vicia parašė:
Tikrai gera skaityti 🥰 džiugaus ir lengvo laukimo ❤️
Dovyda123 parašė:
Jums paciai pavyko pastoti?![]()
Taip, dar ir saugojomes visa laika. Bet va kaip buna.
Vicia parašė:
Kokia graži istorija ❤️lengvo laukimo
Vicia parašė:
Vicia parašė:
Sveiki, kaip džiugu girdėti. Man bus 42m. , prieš 3 mėn. turėjau nesivystantį nėštumą, testas rodo teigiamą. Pagal mėnesinės turėtų būti 5 savaites. Laukiu nesulaukiu vizito pas gydytoją.
G. G. parašė:
Sveiki, kaip džiugu girdėti. Man bus 42m. , prieš 3 mėn. turėjau nesivystantį nėštumą, testas rodo teigiamą. Pagal mėnesinės turėtų būti 5 savaites. Laukiu nesulauk…
Sveikinimai ir sėkmėsp!]
G. G. parašė:
Sveiki, kaip džiugu girdėti. Man bus 42m. , prieš 3 mėn. turėjau nesivystantį nėštumą, testas rodo teigiamą. Pagal mėnesinės turėtų būti 5 savaites. Laukiu nesulauk…
Kada vizitas pas gydytoją?
🌷
Fauna-TVTB parašė:
Kada vizitas pas gydytoją?
🌷
Vasario gale. Oi kiek ilgai laukti😅
Eglė V parašė:
Sveikinimai ir sėkmėsp!]
Ačiū 💝
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai