DESAIA parašė:
Nu nieko sau,kiek laiko buvo?
apie 6-7 sav
DESAIA parašė:
Nu nieko sau,kiek laiko buvo?
apie 6-7 sav
Edituske parašė:
apie 6-7 sav
Uzjauciu
Liudna kai susiduri su gyditoju abejingumu.Zinoma sako,jog tai gamtos atranka ir t.t. Bet juk net ir 6 savaiciu zirniukas mums be galo yra svarbus.Gal as ir naivi,bet manau butu daug geriau jei bent jau pabandytu juos issaugoti,negu tiesiog numoti ranka.
DESAIA parašė:
Sita mintis man yra kraupiausia,tikiuos jog tikrai ne.Kai pasiskaiciau apie negimdini piestu visi plaukai atsistojo.![]()
Labai tikiuosi kad taip nėra,pati praradau 2 leliukus,to niekam nelinkiu..
DESAIA parašė:
UzjauciuLiudna kai susiduri su gyditoju abejingumu.Zinoma sako,jog tai gamtos atranka ir t.t. Bet juk net ir 6 savaiciu zirniukas mums be galo yra svarbus.Gal a…
Sveikos mergaitės,
Pati turėjau nesivystantį nėštumą, kada vaikutis nustojo augti 8 savaitę, o 12 įvyko persileidimas. Pasirodo oficialiai, iki 12 savaičių nėštumas net nėra fiksuojamas, o moteris tampa "oficialiai" nėščioji tik po 10-12 savaitės, kada gydytojai ir užveda nėščiosios kortelę. Pati žinau tą jausmą, kaip gydytoja numoja ranka ir sako, kad gamta viską sutvarkė taip kaip reikėjo ir reikia tik džiaugtis, nes galbūt kitu atveju būtų gimęs mažylis su negalia. Žinau kaip tai ciniškai skamba, bet kiek literatūros beskaičiau, visur tas faktas buvo tik patvirtinamas. Žmogaus kūnas itin protingas organizmas, ir per dažnas kišimasis į natūralius procesus paprastai atneša tik dar daugiau neigiamų pasekmių. Aš aišku nekalbu apie tuos atvejus, kai žmogučio gyvybę galima išgelbti pavartojus papildomai hormoninių preparatų ar spazmus mažininačio kalcio, bet kartais, viską iš teisų reikia palikti likimui, nes žmogus negali visko kontroliuoti.
Po persileidimo daugiau kaip metus bandėme susilaukti leliaus, daug kartų bandėm, nusivylėm, vėl bandėm, numojom ranka ir pan. O jis paėmė ir užkibo tada, kai iš tikrųjų viską palikom likimo valiai. Man jau eina 19 savaitė, savijauta puiki, o nerimas, aišku, gyvena širdy. Laikau kumščius, kad man ir jums viskas būtų gerai. Kartais kažkas (Dievas, o gal likimas) tiesiog pamoko, kad žmogus nėra visagalis ir ne viskas priklauso nuo jo norų. Todėl, aišku mylėkit, prižiūrėkit ir rūpinkitės savim, bet nepamirškit, kad niekas nevyksta be priežasties ;)
Antika parašė:
Ačiū už sveikinimusTurbūt nustosiu nerimauti tik tada kada leliuką ant rankų laikysiu, o kol kas tai euforija stipriai susimaišius su dideliu nerimu. Viskas man…
normalu,kd nerimauji
svarbiausia sveikas nerimas,o ne paranoiskas
pries pvstojima nerimaujam,kodel nepastojam, pastojusios, nerimaujam,kd tik neprarastume, pries gimdyma nerimaujam del jo, o pagimdziusios, kodel vaikiukvs kvepuoja vienaip ar kitaip, kodel, kaimynes vaikiukas jau turi dantukus, o musu dar ne ir t.t. oi dvr kiek nerimo musu laikia
Sveikos mergaitės,
Pati turėjau nesivystantį nėštumą, kada vaikutis nustojo augti 8 savaitę, o 12 įvy…
Sveikinu ir as labai
vis paskaitau sia temele ir taip dziaugiuosi matydama, kad pavyksta pastoti ir sekmingai nesioti
Galiu "paguosti", kad nerimas del nestumo nedingsta iki pat gimdymo, o kai Simonele sake, ir po jo. Bet nieko, viskas isgyvenama ir dziugesio tiek daug, kad nerimas blanksta. Ar jau jauti judesiukus?
Ech, man atrodo, kad jau seniai buvau nescia, nuostabus tas jausmas...
sveikos. na seip niekas netiria net po dvieju persileidimu,bet kai as persileidau antra karta,tai lb skaudu buvo,ir kai suziojau kd del toxoplazmozes,buciau iskart issityrus ir su planavimu palaukus 6men,butu antros netekties neteke isgyvent. na aisku viskas pasimirsta,ir toliau planuojam,bet dabar esu ramesne nes zinau kad tos atsiprasant zarazos nebeturiu kuri paskatino persileidima,nes ji kazkaip nebeveikli po pusmecio.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai