Geltona.pieva parašė:
Nustatė dabar pagal dydį kad 6sav. 4d. O pagal mėnesines tai vos ne 10 savaitė būtų buvus.. tai mano ovuliacija nenormaliu metu vyksta matyt.
Na, wow istorija... Sveikinu ir dziugu girdeti!!! Stebuklu buna!!!
Geltona.pieva parašė:
Nustatė dabar pagal dydį kad 6sav. 4d. O pagal mėnesines tai vos ne 10 savaitė būtų buvus.. tai mano ovuliacija nenormaliu metu vyksta matyt.
Na, wow istorija... Sveikinu ir dziugu girdeti!!! Stebuklu buna!!!
Geltona.pieva parašė:
Įvyko stebuklas. Trijose vietose žiūrėjo, visur sakė nesivystantis nėštumas, tepliojo krauju, maudė pilvą, savaitę laukiau persileidimo, atėjau kontroliniam patikri…
Sveikinu! Tikrai stebuklas ❤️ visgi žirmiukas nepasidavė 🙂
Geltona.pieva parašė:
Įvyko stebuklas. Trijose vietose žiūrėjo, visur sakė nesivystantis nėštumas, tepliojo krauju, maudė pilvą, savaitę laukiau persileidimo, atėjau kontroliniam patikri…
Kaip gera girdėt!!! Labai labai už jus džiaugiuosi ❤️
Geltona.pieva parašė:
Kaip gera girdėti, sveikinu jus🌹
Per paskutinį vizitą ginė man pasakojo, kad buvo pas ją moteris, vaijutisnale sustojo augti, ji nuėjo kitur, kitur patikrino tą patį pasakė. Tada atvarius darytis abrazijus moteris sužinojo, kad varliukas gyvas ir sveikas. Dabar jau pagimdė ta moteris 😊 būna gražių istorijų.
Lapuotee parašė:
Kaip gera girdėti, sveikinu jus🌹
Tai va pamoka - nedarykit nieko kenkenčio kol neesat 120proc. tikros, kad vaikelis tikrai tikrai nebesivysto. Jau geriau palaukti ilgiau ir žiūrėti..
purle parašė:
Mano identiška istorija. VGN siūlė primygtinai valymą, sakė, kad besivysto. Vasaris buvo. Dabar - rašau ir jaučiu,kaip spardosi pilve sūnus ;)
Kiek jums savaiciu buvo, kai sake, jog nebesivysto?
Mistka parašė:
Kiek jums savaiciu buvo, kai sake, jog nebesivysto?
Turėjo būri 7-8, atitiko 4-5
Sveikos. Norejau pasiteirauti ar skauda-skaudejo kuriai sona lyg kiauside? Kaip viskas baigesi?
Man sav laiko skaudejo sona lyg kiauside siandien nuvaziavau pas savo akusere , bet nieko gero nepasake tik kad gresiantis, nesivystantis arba ne gimdoje.. isejau apsiverkusi.. ekoskopui uzsiregistravau tik liepos 29..
Sake tik pajusiu maza skausma ir is karto skambinti greitajai...
Nudurnesiu...
mazylis 05 parašė:
Sveikos. Norejau pasiteirauti ar skauda-skaudejo kuriai sona lyg kiauside? Kaip viskas baigesi?
Man skaudėjo pirmo nestumo metu bet begali stipriai ir ne tik šoną bet ir pačia gimda, baigėsi persileidimu bet skausmai buvo žvėriški iki ašarų 4 savaites
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai