2016.11.03 11:43 (prieš 9 m.)
SunMoon parašė:
Na as nezinau ar bet kuri, bet manau, kad taip. As pasiskambinau ir paklausiau ar 14h galiu atvezti, sake ok. Bet max per pusvalandi reikia pristatyti ir laikyti po…
Man sakė per valandą
ir reik ne mažiau nei 3is dienas ir ne ilgiau nei 7ias būti nesimylėjus. Kai pradėsim planuotis, jei du mėnesius nepavyks, mano vyras irgi važiuos darytis
nėr ko laukti
aš darausi, tai ir jam atėjo metas. Būtų pasidaręs jau šį.
Laura0 parašė:
Man pries kokius 8 metus bureja pasake kad bus trys nestumai, su pirmu persileisiu ir turesiu du vaikucius
atsimenu pasakiau kad nenusisneketu :kokia-kvaile:…
Bet yra tikimybė, kad taip giliai mintis įlindo į galvą, kad ji ir iššaukė persileidimą.Nes minties galia turi nerealiai daug veiksnumo. Oi kiek galima visko padaryti su įtaigia mintimi!
Esu skaičius istoriją žurnale kažkokiam seniai, kai vienam vyrui nesisekdavo kiekvieno mėnesio kažkurią ten dieną. Ir taip ištisus metus pastoviai. Tai jis pasirinko hipnozę ir jos metu (čia ne Lietuvoje) paaiškėjo, kad jam vaikystėj pasakė, kad nesiseks tą dieną ir jis giliai įkišo mintį tą ir pamiršo. Tai hipnozės metu atkapstė, iškėlė prisiminimą. Ir kai jis suprato, kas tai buvo, baigėsi viskas
o pats neprisiminė nei to pasakymo, nei tos dienos, kai buvo pasakyta.