laurita9 parašė:
Krūtinė jautri per ov ir po ov man visada jautri būna. O testą galit bandyt 10d. kokią.
Bet ov kaip ir baigesi
Kazkokia nesamone
laurita9 parašė:
Krūtinė jautri per ov ir po ov man visada jautri būna. O testą galit bandyt 10d. kokią.
Bet ov kaip ir baigesi
Kazkokia nesamone
sstefax parašė:
pabandykite pas kita nueiti, jai pirmas nestumas sakoma vaistukus del neigiamos grupes reik spet suleist iki galo nestumo, leidziami tam kad su antru nestumu butu v…
Reiks nueit pas kokia kita sia savaite. Aciu uz patarimus.
jurgitele32 parašė:
nera uz ka, pas mane taip pat yra neigiama grupe ir visa sia info man sake mano gine
jurgitele32 parašė:
Pas mane irgi neigiama, bet suleido vaistu po netekties ir su antru nestumu nesake skubet lekt kazkaip...
Lolla parašė:
Žiauru žiauru, baisiausia kai reik džinsus pirkt iš vaikišku rubu skyriaus :DD
O aš negaliu pakesti džinsų
nes man jie visi nepatogūs
tikiuosi greitai džinsai tau bus perdaug aptempti
Ar jau pradėjai darbų maratoną?
Ivgor parašė:
Pas mane irgi neigiama, bet suleido vaistu po netekties ir su antru nestumu nesake skubet lekt kazkaip...
Man irgi suleido po netekties vaistukus. Na as kuri ryta uzvaziuosiu i poliklinika gal kas nors priims paziures ar viskas ok ir viskas. O antras nestu as jums gerai viskas praejo?
sstefax parašė:
nera uz ka, pas mane taip pat yra neigiama grupe ir visa sia info man sake mano gine![]()
Is kokio jus miesto?
jurgitele32 parašė:
Man irgi suleido po netekties vaistukus. Na as kuri ryta uzvaziuosiu i poliklinika gal kas nors priims paziures ar viskas ok ir viskas. O antras nestu as jums gerai…
Tai tik prasidejo, per kaledas suzinojau. Kita sav einu irgi i echo, sia sav gyd atostogauja irgi... tai laukiu.
Ivgor parašė:
Tai tik prasidejo, per kaledas suzinojau. Kita sav einu irgi i echo, sia sav gyd atostogauja irgi... tai laukiu.
Kokioje poliklinikoje lankoties?
Ivgor parašė:
As 31 diena suzinojau.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai