jurgitele32 parašė:
As geriau 10 men. Spali nustojau gerti ir dabar nezinau ar vel gerti ar ne.![]()
Žinau, kad iki pastojimo reikia vartoti ir lyg pirmas 12 savaičių, bet tiksliai nežinau
jurgitele32 parašė:
As geriau 10 men. Spali nustojau gerti ir dabar nezinau ar vel gerti ar ne.![]()
Žinau, kad iki pastojimo reikia vartoti ir lyg pirmas 12 savaičių, bet tiksliai nežinau
jurgitele32 parašė:
Folio rygsti geriat?
Zinoma, po nelaimes 800, kai pastojau 400, patare daktare
Delfiukė parašė:
Tada tupėk![]()
man šis darbas irgi gerai dėl mokslų nereikia išsiprašinėti kiti nelabai nori išleisti
vienai kolegei prasitariau kad jau noriu ilgų atost…
Aš irgi turiu čia viena kolegę, kuri man labai gera draugė, jau anasyk kai pastojau, tylėjo, saugojo mano paslaptį ir mokė kur eit kaip daryt, kad tik man naudos daugiau būtu
Tai pasakiau jau, kad šį mėnesį planuoju pastot jei tik pavyks, irgi labai džiaugias, kaip savo nėštumu :DD
Nu jai jau virš 40 turi pora vaiku tai žino ka reiškia tas motinystės džiaugsmas
Ivgor parašė:
Zinoma, po nelaimes 800, kai pastojau 400, patare daktare
Reiks tada ir man nusipirkti 400.
jurgitele32 parašė:
Reiks tada ir man nusipirkti 400.
Butinai!!! Daktare nesake nepertraukt?
Lolla parašė:
Aš irgi turiu čia viena kolegę, kuri man labai gera draugė, jau anasyk kai pastojau, tylėjo, saugojo mano paslaptį ir mokė kur eit kaip daryt, kad tik man naudos da…
As irgi darbe buhalterei sakiau pries kaledas kad jau nusibodo dirbti norisi ilgu atostogu, tai jis sako stengis ir nuo 2017 eik ilgu atostogu
jurgitele32 parašė:
As irgi darbe buhalterei sakiau pries kaledas kad jau nusibodo dirbti norisi ilgu atostogu, tai jis sako stengis ir nuo 2017 eik ilgu atostogu![]()
![]()
Nu ir kaip sakė taip ir padarėt :DD
Lolla parašė:
Aš irgi turiu čia viena kolegę, kuri man labai gera draugė, jau anasyk kai pastojau, tylėjo, saugojo mano paslaptį ir mokė kur eit kaip daryt, kad tik man naudos da…
Mano kolegė irgi virš 40 irgi turi du vaikus
labai gerai su ją sutariame, labai džiaugiasi už mus su vyru klausė ar atsinešiu paniurkyti
Lolla parašė:
Man po 3 persileidimu liepdavo gert 1000..
tai gėriau, bet labai trumpai.
As ikimspalio geriau foli 400, nuo spalio geriu vitamina E ir naturalius vitaminus express essentians.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai