Lolla parašė:
Žinot ka pagalvojau..
kodėl mano ginė skaičiavo nėštuma nuo pastojimo dienos, o ne paskutiniu mm pirmos …
skaiciuoja pagal mmm, o kai padaro echo ziuri ar atitinka
Lolla parašė:
Žinot ka pagalvojau..
kodėl mano ginė skaičiavo nėštuma nuo pastojimo dienos, o ne paskutiniu mm pirmos …
Lolla parašė:
Žinot ka pagalvojau..
Įdomiai skaičiuoja... hm. Na jūs tikras galvosūkis mums ??
Cherie5 parašė:
Nu man takart negalėjo pagal mm skaičiuot, nu nors gal..
aš 17d persileidau, o 22d. vėl pastojau..
Tai man ta 22d buvo kaip ov diena, ir kai padarė echo, nes pas daktarę apsilankiau pirma karta gegužės 30d, ir man pasakė yra 5sav 4 dienos, tai nuo balandžio 22d paskaičiavus iki tos gegužės 30d kai padarė echo ir nustatė laika būtent tokį, taip ir gaunas
Lolla parašė:
Nu man takart negalėjo pagal mm skaičiuot, nu nors gal..
aš 17d persileidau, o 22d. vėl pastojau..
tu balandzio 17 persileidai ir 22 balandzio pastsojai ar kazka ne taip suprantu ?
Lolla parašė:
Žinot ka pagalvojau..
Nėštumas dkaičiuojamas nuo paskutinių mm pirmos dienos
Cherie5 parašė:
tu balandzio 17 persileidai ir 22 balandzio pastsojai ar kazka ne taip suprantu ?
Būtent taip
Lolla parašė:
Nenoriu atrodyt jog griebiuos belekokio šiaudo, kad tik prikabint ta nėštuma sau..
Aš žinokit galvoju, kad gal vėlesnis pastojimas buvo jums
ar negali taip būti. Man anksti labai nemalonumai prasidėjo ir jie baigės gal kelios dienos po numatomų mm
Lolla parašė:
Būtent taip![]()
nelabai suprantu kaip tai imanoma
Aukselisss parašė:
Nėštumas dkaičiuojamas nuo paskutinių mm pirmos dienos
Žinau, bet prieš pastojant aš buvau persileidus ir nelaukiau grįžtančiu mm.
Jei pagal paskutiniu mm pirma diena būtu reikėję skaičiuot, tai mano paskutinės mm buvo vasario mėn.. kova aš jau nėščia buvau, balandį persileidau, bet kartu už keletos dienu ir pastojau vėl, tai kaip ten atsekę būtu mano pasktines mm.. jei prieš tai nėštumas buvo
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai